Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o explozie aruncă mașinile în aer și distruge șoseaua, în Africa de Sud: "Eram în aer și mașina mea se răsturna". Un mort și 48 de răniți

Imagini șocante în Africa de Sud. Momentul în care o explozie puternică trimite o undă de șoc și ridică în aer mai multe mașini a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Un bărbat a murit și alte 48 de persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 19:10

Momentul în care o explozie aruncă mașinile în aer și distruge șoseaua, în Africa de Sud
Momentul în care o explozie aruncă mașinile în aer și distruge șoseaua, în Africa de Sud - Profimedia

Oamenii din jur au fost văzuți în timp ce aleargă pe străzile din Johannesburg pentru a-și salva viața. În filmare se vede cum explozia puternică ridică mai multe mașini de pe șosea, apoi le izbește de pământ cu putere. Explozia a făcut prăpăd în cel mai mare oraș din Africa de Sud. Un bărbat a murit iar alte 48 de persoane au fost rănite, miercuri, după ce s-a produs explozia. Pompierii au găsit cadavrul victimei prins sub un vehicul. Explozia a creat o gaură imensă în drum, unde o parte din trotuar s-a și prăbușit, potrivit NewYorkPost.

Un bărbat a murit și alte 48 de persoane au fost rănite în urma exploziei

Un bărbat, care stătea cu spatele la stradă în acel moment, a fost văzut îndepărtându-se rapid, după ce o dubița albă a fost pe aproape să-l zdrobească. Cauza exploziei este necunoscută până acum. Compania care a furnizat gaz în acea parte a orașului a spus că nu crede că ar fi de vină conductele sale subterane. Oficialii orașului au spus că au adus experți pentru a examina ce alte conducte sau cabluri sunt în zonă și dacă o altă explozie sau o scurgere de gaz este iminentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Căutăm în continuare sursa”, a spus Panyaza Lesufi, premierul provinciei Gauteng, unde se află Johannesburg.

Cauza exploziei încă nu a fost descoperită

Unii locuitori din zonă au fost nevoiți să-și părăsească locuințele, sub amenințarea că o altă explozie s-ar putea produce oricând. Aproximativ cinci blocuri, șase drumuri și 34 de vehicule au fost avariate, au spus autoritățile. Unele dintre vehicule au fost răsturnate pe o parte din cauza impactului.

Martorii au povestit șocați cum unele persoane stăteau în microbuz, așteptând să meargă acasă, când explozia i-a aruncat în aer. Un bărbat a povestit că stătea în mașină când a auzit „un sunet puternic”

Următorul lucru, eram în aer și mașina mea se răsturna”, a spus bărbatul care, din fericire, nu a fost rănit în urma exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o explozie aruncă mașinile în aer și distruge șoseaua, în Africa de Sud: "Eram în aer și mașina mea se răsturna". Un mort și 48 de răniți