Antena Meniu Search
x

Foto Momentul în care o şoferiţă este surprinsă bând vin dintr-o sticlă, cu puţin timp înainte să provoace un accident, în Australia

O şoferiţă a fost surprinsă într-o ipostază cu totul neobişnuită. Un trecător a filmat-o în timp ce bea vin dintr-o sticlă, deşi se afla la volanul unui autoturism parcat. La scurt timp, ea a provocat un accident cu alte trei vehicule. Totul s-a petrecut în Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.02.2021, 17:27

Ea a provocat un accident cu alte trei vehicule
O şoferiţă a fost surprinsă în timp ce bea vin dintr-o sticlă, deşi se afla la volanul unui autoturism - Sam Mangan via Instagram
  • Femeie surprinsă în timp ce bea vin la volan
  • Un trecător a filmat totul şi a postat clipul pe internet

O femeie a fost surprinsă de un trecător în timp ce bea vin dintr-o sticlă, deşi se afla la volanul maşinii. Se pare că la câteva momente distanţa, aceasta a ajuns chiar să provoace un accident. Scena a fost surprinsă în Australia. 

Sam Mangan, cel care a filmat clipul, a declarat: "A scos o sticlă plină de vin, s-a așezat pe spate și a băut întreaga sticlă dintr-o dată''.

Nu după mult timp după ce a fost realizat videoclipul, femeia a fost implicată într-un accident şi a reuşit să lovească nu mai puţin de alte trei vehicule. Se pare că în momentul în care a fost testată cu etilotestul, autorităţile locale i-au găsit o alcoolemie de 0,276, relatează dailystar.co.uk.

În urma accidentului, un alt şofer i-ar fi luat cheile femeii de 49 de ani, în timp ce poliţia era deja pe drum, în urma apelului efectuat la numărul de urgenţă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav în urma incidentului. 

Internauţii l-au taxat pe cel care a filmat scena 

Sam a încărcat clipul pe care l-a filmat pe Instagram, pentru a atrage atenţia asupra acţiunilor greşite ale şoferiţei. El a declarat că feedback-ul primit din partea internauţilor a fost unul mixt. Mulţi oameni au spus că nu ar fi trebuit să o filmeze fără ştirea ei. 

Cel care a realizat clipul a spus în apărarea sa că este treaba tuturor să atragă atenţia asupra unor astfel de incidente. De asemenea, cetăţenii ar trebui să alerteze poliţia în cazul în care văd astfel de scene ce pot pune în pericol restul participanţilor la trafic.  

Un utilizator al rețelelor de socializare a spus: ''Ai postat fără să știi niciun istoric - sunt de acord că nu ar trebui să conducă beată, dar nu știi prin ce a trecut acea femeie, în acea zi''.

Sam a răspuns: ''Dacă vei bea destul cât să fii de cinci ori și jumătate peste limita legală și pentru a te urca la volanul unei mașini, devine treaba oricui''

Omul a adăugat că este bucuros că toate acestea s-au încheiat fără ca nimeni să fie rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o şoferiţă este surprinsă bând vin dintr-o sticlă, cu puţin timp înainte să provoace un accident, în Australia