Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tornadă lovește în nord-vestul Franței. Vârtejul uriaș a fost filmat de localnici

Vremea rea a pus stăpânire pe întreaga lume. Franţa a plasat ieri 33 de regiuni sub alertă portocalie de furtuni puternice şi ploi abundente. Mai mult, în nord-vestul ţării, localnicii au filmat o tornadă, iar pe timpul zilei puhoaie de apă au inundat străzile. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 09:01

Vezi și

Ploile şi inundaţiile au pus stăpânire pe mai multe zone din Franţa. Maşinile au fost acoperite aproape în totalitate de ape, unele fiind chiar luate pe sus. Pompierii au fost nevoiţi să intervină la zeci de cazuri după ce ploile au ajuns şi în gospodăriile oamenilor. Meteorologii au emis sâmbătă după-amiază după-amiază un cod roşu de fenomene extreme în Hérault însă, spre seară, s-a transformat în cod portocaliu, la fel şi în Gard şi Lozère. În nord-vestul ţării, localnicii au filmat o tornadă, iar pe timpul zilei puhoaie de apă au inundat străzile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea rea face ravagii și peste Ocean

Pe acelaşi subiect

Peste ocean însă o persoană şi-a pierdut viaţa după ce furtuna Lee a adus cu ea rafale de vânt de până la 110 kilometri pe oră şi ploi torenţiale. Bărbatul de 51 de ani a murit după ce o creangă uriaşă a căzut peste maşina în care se afla.

Atât locuitorii din Canada, cât şi cei din Statele Unite au fost rugaţi să ia măsuri de precauţie zilele acestea, mai ales că în Massachusetts şi Maine a fost declarată stare de urgenţă.

În Marea Britanie, un aeroport a fost închis în urma ploilor, iar mai multe zboruri au fost anulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o tornadă lovește în nord-vestul Franței. Vârtejul uriaș a fost filmat de localnici