Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un avion aterizează de urgenţă pe o autostradă din SUA și accidentează o mașină

Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă pe o autostradă din statul american Minnesota. În urma incidentului, nicio persoană nu a fot rănită.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 04.12.2020, 21:43

Un avion de mici dimensiuni aterizează de urgență pe autostradă, în SUA
Un avion de mici dimensiuni aterizează de urgență pe autostradă, în SUA - Profimedia Images
  • Un aparat de zbor a efectuat o aterizare de urgență, pe autostradă, în statul american Minnesota.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgență pe o autostradă din Minnesota și a avariat un autovehicul, miercuri seară, potrivit Minnesota State Patrol. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

"Un avion Bellanca Viking cu un singur motor a aterizat de urgență pe autostrada Twin Cities, miercuri seară. În timp ce avionul ateriza, acesta a avariat un autovehicul aflat pe I-35W”, au anunțat oamenii legii.

Administrația Federală a Aviației și Comitetul Național pentru Siguranța Transporturilor vor investiga incidentul, a declarat, vineri, Elizabeth Cory, purtătorul de cuvânt al FAA.

Brittany Yurik se afla în mașina lovită. „Am văzut avionul venind spre mine, cu o secundă înainte să ne ciocnim”, a declarat femeia. "Pur și simplu nu-mi vine să cred că suntem cu toții în regulă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un avion aterizează de urgenţă pe o autostradă din SUA și accidentează o mașină