Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un avion de luptă rusesc se prăbușește în Crimeea, după nici un minut de la decolare

Nu doar bombardamentele și lupta împotriva ucrainenilor au redus forțele lui Putin. "Armele aflate în mâinile rușilor sunt un pericol mai presus de toate pentru ei înșiși", a scris ironic ministerul ucrainean al Apărării pe Twitter, publicând o filmare care arată decolarea a două avioane de atac Suhoi Su-25. La scurt timp, însă, unul dintre aparate coboară periculos, pierde altitudine și se prăbușește. Război Rusia - Ucraina, ziua 203 LIVE TEXT

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.09.2022, 19:42

Vezi și

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat pe Twitter un videoclip care arată ceea ce pare a fi un avion de luptă rusesc Suhoi Su-25 prăbușindu-se la câteva secunde după decolarea din Crimeea. Asta, în timp ce forțele Kremlinului continuă să piardă teren în contraofensivei fulger a Ucrainei.

"Duminică dimineața, în Crimeea. Un alt Su-25 a căzut. Incompetență la toate nivelurile. Armele în mâinile rușilor sunt un pericol, în primul rând, pentru ei înșiși", este mesajul care însoțește filmarea.

Înregistrarea, care durează mai puțin de un minut, începe cu momentul în care două avioane de luptă decolează împreună de pe un câmp. Câteva secunde mai târziu, unul dintre ele pierde altitudine, se prăbușește și explodează la impact, trimițând în aer flăcări și nori de fum negru.

Producția fiecărui avion de luptă Suhoi Su-25 costă aproximativ 11 milioane de dolari

Pe acelaşi subiect

Avionul prăbușit este un Suhoi Su-25, de fabricație sovietică.

Potrivit publicației New York Post, cauza prăbușirii este necunoscută. Nu se știe dacă a fost vorba despre o eroare umană sau despre o defecțiune tehnică. În plus, nu este clar dacă pilotul aeronavei a reușit să se catapulteze din cabină înainte de impact.

Producția fiecărui avion Su-25 costă aproximativ 11 milioane de dolari. 

Ministerul Apărării al Ucrainei susține că armata Kremlinului a pierdut aproximativ 245 de avioane între 24 februarie și 13 septembrie, dar acest număr nu a putut fi verificat independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un avion de luptă rusesc se prăbușește în Crimeea, după nici un minut de la decolare