Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un prezentator meteo din SUA îşi sună copiii, în direct, pentru a-i avertiza că o tornadă se apropie de casa lor

Un prezentator meteo din Statele Unite a devenit candidat la titlul de părintele anului după ce şi-a sunat copiii, în direct, să le ceară să se adăpostească din calea unei tornade.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 14:08

Vezi și

Când a observat că locuinţa sa este pe traiectoria furtunii ucigaşe, bărbatul care era live în studioul de televiziune nu a ezitat şi şi-a sunat băiatul, căruia i-a spus să îşi ia sora mai mică şi să stea cu ea la subsolul casei până trece pericolul. 

Prezentator: Această tornadă va trece exact deasupra casei mele. Va fi foarte aproape de casa mea.

Kent, eşti acolo amice?

Copil: Da.

Prezentator:  Vreau să te adăposteşti la subsol pentru că avem o avertizare de tornadă şi vreau să mă asigur că o să cobori acolo cu Cally cât de repede puteţi. Ok? Să faceţi asta acum. Ok? Mersi, prietene. 

Trebuie să îmi avertizez copiii, pentru că ştiu ce fac ei acum, probabil se joacă ceva jocuri online şi nu văd ceea ce vedem noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un prezentator meteo din SUA îşi sună copiii, în direct, pentru a-i avertiza că o tornadă se apropie de casa lor