Antena Meniu Search
x

Momentul prăbuşirii unui bloc de 12 etaje din Miami, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Un post de televiziune american a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care o clădire de 12 etaje din Miami se prăbuşeşte. Conform oficialilor, cel puţin o persoană a murit, iar alte 35 au fost scoase de sub dărâmături.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 24.06.2021, 18:14

Momentul prăbuşirii unui bloc de 12 etaje din Miami, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO
Momentul prăbuşirii unui bloc de 12 etaje din Miami, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO - Twitter 7News

Cel puţin o persoană a murit în urma surpării unei aripi a unui imobil rezidenţial de 12 etaje la Surfside, în apropiere de Miami. Locuitorii au fost prinşi între dărâmături, iar zeci de salvatori au scos supravieţuitori din moloz, într-un nor de ptaf în cartier. Primarul din Surfside Charles Burkett a avertizat că managerul clădirii i-a spus că imobilul era plin şi că numărul victimelor probabil va creşte.

Mai multe lucrări aveau loc la acoperişul clădirii, însă primarul subliniază că nu vede cum aceste lucrări ar fi putut cauza surparea aripii. Autorităţile nu au anunţat care ar putea fi cauza surpării. Imagini difuzate de televiziuni surprind paturi unele peste altele, mese şi scaune, în partea care nu s-a prăbuşit a unor apartamente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salvatorii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă

Pe acelaşi subiect

O amplă desfășurare de forțe se derulează la fața locului pentru a căuta supraviețuitori. Peste 80 de unităţi de pompieri şi echipe de salvare se aflau joi dimineaţă la locul prăbuşirii parţiale a unui imobil rezidenţial de 12 etaje în Florida, sudul Statelor Unite, a anunţat, pe Twitter, Departamentul de Pompieri din Miami-Dade. Pompierii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă.

Clădirea a fost construită în 1981, în sud-estul Surfside, iar unele apartamente cu două camere se află la vânzare cu preţuri cuprinse între 600.000 şi 700.000 de dolari.

În zonă se află apartamente vechi şi noi, case şi hoteluri, restaurante şi magazine care deservesc atât rezidenţii, cât şi turişti, într-o atmosferă mai liniştită decât agitaţia şi strălucirea din South Beach.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul prăbuşirii unui bloc de 12 etaje din Miami, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO