Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care un tată plonjează cu mașina în lac, cu doi copii care țipă în interior. ”Ești bolnav, omule!”

Un tată din Florida, traficant de droguri, a plonjat intenționat cu mașina într-un lac, în timp ce era urmărit de poliție, deși pe bancheta din spate se aflau cei doi copii ai lui.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.11.2020, 18:25

Momentul terifiant în care un tată plonjează cu mașina în lac, cu doi copii care țipă în interior. ”Ești bolnav, omule!”
Momentul terifiant în care un tată plonjează cu mașina în lac, cu doi copii care țipă în interior. ”Ești bolnav, omule!” - Pasco Sheriff s Office
  • Bărbatul de 30 de ani aflat la volan, un traficant de droguri, a plonjat cu mașina într-un lac, într-un gest disperat de a scăpa de polițiști.
  • Speriați, cei doi copii au fost scoși rapid din mașina care se scufunda.

Momentul terifiant a fost filmat de câțiva martori la cursa nebună prin orașul Pasco. Inițial, oamenii se bucură de felul în care se încheie fuga șoferului din Sedanul auriu și încep să chiuie de veselie, strigându-i bărbatului ”să înoate de acum”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat își dau seama că șoferul din Sedan încearcă să scoată doi copii din mașina care începe să se scufunde și încep să țipe, scrie Daily Star.

Doi bărbați sar în apă să-l ajute pe șofer să-și salveze copiii, care erau extrem de speriați. 

„În spate este un copil! Vai, sunt doi copii! Ești bolnav, omule!”, strigă oamenii care filmează momentul.

Copii care plângeau au fost scoși din vehicul și alți martori au venit în ajutorul lor pentru a se asigura că nu au fost răniți. De asemenea, o femeie a reușit să iasă în siguranță din mașina scufundată în lac. 

Bărbatul de 30 de ani aflat la volan, pe nume Jonathan Mark DeLoach, a fost arestat pe loc de polițiști. El era cunoscut drept un important traficant de droguri în regiune. 

Polițiștii au descoperit plutind în apa lacului o pungă de metanfetamină de cristal.

DeLoach a fost arestat sub mai multe acuzații, inclusiv abuz asupra minorilor, posesie de metanfetamină, conducere cu permis suspendat și conducere imprudentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Momentul terifiant în care un tată plonjează cu mașina în lac, cu doi copii care țipă în interior. ”Ești bolnav, omule!”