Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun nu mai are răbdare să aştepte noaptea când va aduce daruri şi apare, deja, în cele mai neaşteptate locuri

Este vorba, de fapt, de oameni care îşi pun barba şi hainele Moşului pentru diferite manifestări cu scop umanitar.

Vezi și

Este vorba, de fapt, de oameni care îşi pun barba şi hainele Moşului pentru diferite manifestări cu scop umanitar. Veselia este nelipsită de la asemenea evenimente, chiar dacă mai apar şi mici. necazuri.

Moş Crăciun se simte, cel mai bine, înconjurat de zăpezi. Aşa că nu a surprins pe nimeni invazia de Moşi dintr-o staţiune de schi din estul Statelor Unite. Mai ales că evenimentul, intitulat "Duminica Moşului", are loc în fiecare an şi a ajuns acum, la cea de-a 18-a ediţie.

Peste 160 de bărbaţi şi femei accesorizaţi sau nu cu impunătoarele bărbi albe au coborât, pe schiuri sau snowboard, pe pârtiile staţiunii. 

Darnici cum le este felul, Moşii pe schiuri au donat, în total, 2.500 de dolari pentru o fundaţie locală de binefacere. 

Moş Crăciun nu poate lipsi nici din Las Vegas chiar dacă, aici, zăpada este o necunoscută. La manifestarea anuală "Marea Alergare a Moşilor" au venit câteva mii de participanţi. Aceştia s-au împărţit în mai multe categorii.

Unii chiar au alergat, alţii s-au mulţumit cu o plimbare pe bulevardele celebrului oraş, păstrându-şi forţele pentru noaptea de Crăciun. Iar câţiva... doar au dansat.

Nici aici Moşii nu s-au limitat la distracţie ci au colectat fonduri pentru o organizaţie care-i ajută pe cei cu dizabilităţi.

Mai multe emoţii a avut, într-un sat din Franţa, un Moş Crăciun care a coborât pe funie de pe acoperişul Primăriei, pentru a-i bucura pe copii. Numai că funia s-a desprins, iar cascadorul care-l interpreta pe moş a căzut de la o înălţime de patru metri.

Din fericire, căderea a fost amortizată de un cort, iar Moşul n-a suferit nicio zgârietură, aşa că va putea împărţi darurile când va veni momentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Moş Crăciun nu mai are răbdare să aştepte noaptea când va aduce daruri şi apare, deja, în cele mai neaşteptate locuri