Antena Meniu Search
x

Un muncitor neplătit din Marea Britanie a distrus un hotel abia terminat

Un mecanic supărat că nu și-a primit salariul a devastat un hotel abia construit din Liverpool. Bărbatul a intrat cu utilajul greu în clădire și a început să demoleze totul prin jur.

Muncitor distruge un hotel
Muncitorul a devastat hotelul abia terminat, supărat că nu a fost plătit - Daily Mail

Un mecanic supărat că nu și-a primit salariul a devastat un hotel abia construit din Liverpool. Bărbatul a intrat cu utilajul greu în clădire și a început să demoleze totul prin jur.

Pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum mecanicul urcă scările clădirii cu utilajul greu și începe să devasteze fațada, de la un capăt la altul. Uimiți, mai mulți bărbați filmează momentul, iar unul dintre ei chiar încearcă să-i vorbească, pentru a-l îndemna să renunțe. 

"Asta se întâmplă când oamenii nu sunt plătiți", spune unul din martori, prezent la scenă. 

Altul, însă, nu este deloc de acord cu acțiunea muncitorului: "Nu faci asta la serviciu. E un om bolnav, prietene. S-a dus direct în clările".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe site-ul oficial, hotelul urma să fie deschis "în curând", însă daunele produse de muncitor vor întârzia cu siguranță inaugurarea. Potrivit Daily Mail, mecanicul avea de primit 600 de lire sterline de la angajatori.

Imaginile au fost vizualizate de mii de oameni pe internet, iar unii au aprobat acțiunea radicală. "Omul probabil avea facturi de plătit, copii acasă. Dacă muncești trebuie să primești banii pe care i-ai negociat", a comentat un internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un muncitor neplătit din Marea Britanie a distrus un hotel abia terminat