Antena Meniu Search
x

Video Naomi Campbell ar fi apelat la o mamă surogat pentru a deveni mamă

Naomi Campbell ar fi apelat la o mamă surogat pentru a o aduce pe lume pe fetiţa sa. Este zvonul care circulă în presa internaţională după ce vedeta a anunţat pe o reţea de socializare că urmează să fie mamă. Modelul nu ar fi fost văzut cu vreo sarcină vizibilă. În plus, a ieşit la iveală că are un iubit secret.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 17:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Îmbrăcată în negru şi cu alură misterioasă, Naomi Campbell a închis prezentarea Michael Kors de la New York, în urmă cu o lună.  Este una dintre ultimele apariţii publice ale modelului înainte ca regina podimului să facă anunţul care a surprins lumea întreagă. 

"O minune mică şi frumoasă m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea." 

Vestea a fost primită cu bucurie de zeci de mii de oameni care au felicitat-o pe Instagram. Printre ei se numără şi vedete precum  Donatella Versace, Lenny Kravitz, Claudia Schiffer şi Rita Ora. Însă acum lumea speculează că vedeta ar fi apelat la o mamă surogat. Alţii cred însă că fetiţa ar fi adoptată. Cert este că supermodelul în vârstă de 50 de ani şi-a exprimat de-a lungul timpului dorinţa de a avea copii şi de a împărtăşi cu ei relaţia specială pe care ea o are cu mama sa.

Naomi Campbell: Sunt foarte mândră de mama mea. Întreaga mea existenţă şi faptul că stau aici în faţa voastră se datorează ei.

Valerie Morris, mama lui Naomi Campbell: A fost un copil foarte hotărât. Se îmbrăca singură, îşi asorta hainele şi era foarte meticuloasă! 

Naomi Campbell locuieşte împreună cu iubitul ei secret, la New York, spun surse apropiate modelului. Acolo, plănuieşte să-şi crească fetiţa alături de partenerul ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Naomi Campbell ar fi apelat la o mamă surogat pentru a deveni mamă