Antena Meniu Search
x

OSTATICI la patru ani! Doi nord-americani, răpiţi de talibani, au devenit părinţi în captivitate. IMAGINI tulburătoare cu cei doi copii ai cuplului

Noi imagini cu un cuplu americano-canadian ținut ostatic de patru ani de către talibani, în Afganistan, au fost date publicităţii. În video apar şi cei doi copii ai cuplului, născuţi în captivitate.

Noi imagini cu un cuplu americano-canadian ținut ostatic de patru ani de către talibani, în Afganistan, au fost date publicităţii. În video apar şi cei doi copii ai cuplului, născuţi în captivitate.

Canadianul Joshua Boyle și soția sa de origine americană, Caitlan Coleman, au fost răpiți în 2012 în Afganistan, în timp ce se aflau într-o excursie. Caitlan Coleman era însărcinată în momentul răpirii.

În video, Coleman cere o soluţie pentru încheierea "acestui coşmar în care trăiesc" şi critică atât guvernele Statelor Unite şi Canadei, precum şi gruparea Haqqani, care i-a răpit, scrie Reuters.

"Astăzi este 3 decembrie 2016 şi noi aşteptăm din 2012 pentru ca cineva să ne înţeleagă problemele şi să pună capăt acestui coşmar. Înţelegem că ambele părţi ne urăsc şi îşi doresc să ne lase singuri cu copiii noştri să rezolvăm aceste probleme. Putem doar să ne rugăm ca cineva să recunoască atrocităţile pe care aceşti oameni le comit împotriva noastră", este mesajul scris pe care femeia îl citeşte în înregistrarea video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta nu este prima înregistrare cu cei doi ostatici. În august 2016, cuplul a încercat să explice că răpitorii lor au fost "îngroziți" și "speriați" de execuția tovarășilor de arme de către guvernul afgan.

În iulie, părinții lui Caitlan Coleman au înregistrat un mesaj video pentru a cere eliberarea familiei.

În 2013, lui James și Lynda Coleman le-au fost trimise două înregistrări video în care cuplul în captivitate cerea guvernelor american și canadian să intervină pentru a obține eliberarea lor.

În noiembrie 2015, părinții lui Caitlan au primit o scrisoare de la fiica lor, autentificată de un expert, în care le anunța că în captivitate a născut doi băieți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » OSTATICI la patru ani! Doi nord-americani, răpiţi de talibani, au devenit părinţi în captivitate. IMAGINI tulburătoare cu cei doi copii ai cuplului