Antena Meniu Search
x

Video Naufragiu mortal în apele Pacificului. Cel puţin opt migranţi au sfârşit tragic, iar zeci sunt daţi dispăruţi, posibil decedaţi

O nouă tragedie a migraţiei ilegale, de această dată în apele Oceanului Pacific, de lângă litoralul Californiei. Cel puţin opt oameni şi-au pierdut viaţa, după ce două bărci s-au răsturnat în timp ce încercau să ajungă, pe ascuns, din Mexic în Statele Unite.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 08:30

Vezi și

Dublul naufragiu s-a produs noaptea, pe o ceaţă deasă şi într-o zonă în care navigaţia este dificilă chiar şi pe vreme favorabilă. O femeie, vorbitoare de limbă spaniolă, a sunat la numărul american de urgenţă de la bordul uneia din ambarcaţiuni. Ea a spus că în cele două bărci se aflau în total 23 de imigranţi, iar una din ele se răsturnase.

Dar, la faţa locului, salvatorii au găsit doar bărcile aduse la mal, iar apoi au recuperat din mare opt corpuri neînsufleţite. Ei speră că unii din ceilalţi pasageri au reuşit, totuşi, să ajungă pe ţărm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Naufragiu mortal în apele Pacificului. Cel puţin opt migranţi au sfârşit tragic, iar zeci sunt daţi dispăruţi, posibil decedaţi