Antena Meniu Search
x

Video Nick Kyrgios a apărut în cârje la tribunal şi a pledat vinovat pentru agresarea fostei iubite. Australianul, pe o listă lungă de sportivi violenţi

Tenismenul Nick Kyrgios a pledat vinovat pentru agresarea fostei iubite. Incidentul a avut loc acum doi ani, dar australianul de 27 de ani nu a vorbit niciodată despre asta. Mulţi sportivi celebri, idoli pentru tineri, au fost acuzaţi în ultima vreme de violenţă, iar unii sunt deja după gratii.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 21:26

Vezi și

Nick Kyrgios a apărut în cârje în faţa unei judecătoare din Canberra, din cauza unei accidentări. A încercat să o convingă că a împins-o pe iubita lui de a căzut la pământ din cauza depresiei, dar argumentul a fost ignorat. Judecătoarea l-a găsit vinovat, dar nu l-a condamnat, pentru că a catalogat fapta ca minoră. Nick Kyrgios este cunoscut în lumea tenisului mai degrabă pentru scandalurile provocate, decât pentru performanţe. Cel mai sus în clasamentul ATP a fost pe locul 13, acum şapte ani. Anul trecut, la US OPEN şi Wimbledon, a izbucnit - nu se putea concentra din cauza spectatorilor, spunea el.

Lista lungă a sportivilor agresivi

Şirul idolilor violenţi din sport continuă cu Zac Stacy, un fost jucător de fotbal american, ajuns la închisoare după ce şi-a vărsat furia pe iubita lui. Fostul fotbalist este arestat în aşteptarea procesului care îi poate aduce o pedeapsă de cel puţin 20 de ani de închisoare. O condamnare ce pare disproporţionată în raport cu cazul Stacy a primit sprinterul paralimpic Oscar Pristorius, după ce şi-a omorât iubita cu patru gloanţe trase printr-o uşă închisă, în 2013. La trei ani după proces, o hotărâre a Curții Supreme din Africa de Sud i-a dublat pedeapsa, iar acum atletul ispăşeşte 13 ani şi jumătate de închisoare în Africa de Sud.

În zilele noastre, fotbalistul lui Manchester City, Benjamin Mendy, a fost găsit nevinovat pentru 6 capete de acuzare de viol şi unul de agresiune sexuală. Francezul va fi judecat, din nou, vara acesta, şi riscă închisoare pe viaţă. Acum o lună, şi fotbalistul brazilian Dani Alves a fost arestat preventiv, acuzat că a agresat sexual o femeie la sfârşitul anului trecut. Nimic nu mă sperie, a transmis din închisoare brazilianul care nu vrea să primească acum nici măcar vizita soţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Nick Kyrgios a apărut în cârje la tribunal şi a pledat vinovat pentru agresarea fostei iubite. Australianul, pe o listă lungă de sportivi violenţi