Antena Meniu Search
x

Video Noi atacuri armate îndoliază Statele Unite. Cel puţin 8 oameni şi-au pierdut viaţa după ultimul incident sângeros

Încă un episod de violenţă extremă în Statele Unite. Cel puţin 8 oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi după ce un bărbat a deschis focul în sediul unei firme de curierat din Indianapolis, apoi s-a sinucis. Imagini şocante au fost date publicităţii şi de poliţia din Chicago unde un băiat de 13 ani a fost împuşcat mortal de un poliţist. Vă avertizăm, urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoţional.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 16.04.2021, 22:01

Vezi și
  • Atacuri sângeroase pe bandă, în Statele Unite
  • Cel puţin 8 oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi după ce un bărbat a deschis focul în sediul unei firme de curierat

''Arată-mi mâinile. Opreşte-te. Opreşte-te!''

Scenele au fost surprinse pe 29 martie, într-un cartier din sudul oraşului Chicago. Poliţia primise o alertă că în cartier se trage, iar Adam, băiatul din imagini este unul dintre suspecţi.

Un agent îl somează în repetate rânduri să se oprească şi să arunce arma. Apoi deschide focul. 

''S-au tras focuri de armă Trimite o ambulanţă imediat Vorbeşte cu mine, eşti bine?''

Pe acelaşi subiect

Procurorul susţine că băiatul în vârstă de 13 ani era înarmat. Ar fi aruncat pistolul chiar înainte să se predea. Familia denunţă o execuţie.

Adeena Ortiz, avocatul familiei: Dacă i-a cerut să arunce arma şi să ridice mâinile, iar copilul a făcut asta, nu trebuie să tragă în el!

Atacurile parcă au fost pe bandă rulantă

O epidemie de incidente violente a pus stăpânire pe Statele Unite în ultimele luni. Ieri seară, teroarea a pus stâpânire pe un cartier din Indianapolis. Înarmat, un bărbat a intrat în sediul FedEx, o cunoscută firmă de curierat şi a deschis focul. Un adevărat carnagiu.

''Am auzit aproximativ 10 focuri de armă. Am văzut un bărbat înarmat cu un fel de armă automată care trăgea la foc automat.''

Alte două episoade identice au însângerat America în ultima lună. În Atlanta, 8 oameni au murit după ce un bărbat a deschis focul în 3 centre SPA. La câteva zile distanţă, în Colorado, o altă tragedie s-a petrecut într-un centru comercial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Noi atacuri armate îndoliază Statele Unite. Cel puţin 8 oameni şi-au pierdut viaţa după ultimul incident sângeros