Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre tânărul arestat pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova. Anunţul făcut de ministrul bulgar de Interne (Video)

Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani, născut în Ruse, este arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, Mladen Marinov, ministrul bulgar de Interne. 

Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani, născut în Ruse, este arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, Mladen Marinov, ministrul bulgar de Interne. 

Potrivit oficialului, individul s-a născut în 1997, în Ruse, locuinţa acestuia afându-se aproape de locul unde a fost găsită moartă jurnalista Victoria Marinova.

Severin Krasimirov a fost arestat, marţi seară, în Germania, reţinerea acestuia fiind făcută la solicitarea autorităţilor bulgare.

Pe acelaşi subiect

Mladen Marinov a anunţat că tânărul are cazier din 2007, fiind acuzat de furtul unor materiale neferoase. Ministrul bulgar susţine că există suficiente dovezi la dosar care îl leagă pe Krasimirov de uciderea jurnalistei. Cele mai importante fac referire la probele ADN, care coincid cu cele prelevate de criminalişti la locul crimei.

"Strângem şi alte dovezi, cercetările sunt plină în desfăşurare. Verificăm toate pistele pentru a stabili cu exactitate dacă motivul crimei este legat de viaţa personală a victimei sau de cea profesională", a explicat ministrul bulgar de Interne.

A fost un atac spontan!

Procurorul general Sotir Tsatsarov a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că atacul asupra jurnalistei Victoria Marinova a fost unul spontan.

"Din probele strânse până la această oră, rezultă fatul că atacul asupra victimei a fost spontan, scopul fiind agresiunea sexuală. Leziunile fizice care au provocat ulterior moartea Victoriei Marinova sunt extrem de brutale și severe. De asemenea, există dovezi că agresorul a consumat o cantitate considerabilă de alcoole în orele de dinaintea atacului, a spus Tsatsarov.

În această etapă a anchetei, nu există mărturii sau martori ai agresiunii. 

Mai mult, nu există dovezi care să indice faptul că Severin Krasimirov ar fi plănuit crima.

Tânărul este acuzat de viol şi crimă. Pentru viol, pedeapsa este de la 10 la 20 de ani de închisoare, în timp ce pentru crimă pedeapsa este de la 15 la 20 de ani după gratii sau închisoare pe viaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse.

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Noi detalii despre tânărul arestat pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova. Anunţul făcut de ministrul bulgar de Interne (Video)