Antena Meniu Search
x

Noul Calendar Pirelli readuce la viață povestea lui Alice în Ţara Minunilor!

Calendarul Pirelli a fost lansat astăzi după un an de aşteptare. Plină de culoare şi de dramatism, publicaţia are un casting 100 la sută de culoare.

Vezi și

Calendarul Pirelli, ediţia 2018, a fost lansat astăzi după un an de aşteptare. Plină de culoare şi de dramatism, publicaţia are un casting 100 la sută de culoare. Noul Calendar Pirelli readuce la viaţă, într-un mod unic şi aventuros, povestea lui Alice în Ţara Minunilor.

Cele 12 file ale calendarului Pirelli 2018 sunt o reinterpretare inedită a poveştii fantastice "Alice în Ţara Minunilor", scrisă de Lewis Carroll. Fotograful Tim Walker a imaginat o lume stăpânită de personaje excentrice, plină de simboluri şi culoare.

O lume în care Andreea Berecleanu a intrat deja.

Andreea Berecleanu: "Cu siguranţă, fiecare dintre noi a avut o poveste frumoasă a copilăriei. Transpuse în poveşti senzaţionale."

Realizate sub forma unor tablouri suprarealiste, fotografiile au fost făcute în Londra. Vedete precum Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Lupita Nyong'o şi P.Diddy s-au lăsat fotografiate pentru a promova diversitatea rasială.

Lansat anual în luna noiembrie, calendarul Pirelli nu este vândut publicului larg - este făcut cadou celebrităţilor şi reprezentanţilor din diferite industrii.

Mâine, de la ora 19, la Observator, vă invităm în culisele spectaculosului eveniment din New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Noul Calendar Pirelli readuce la viață povestea lui Alice în Ţara Minunilor!