Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu am crezut niciodată în sinucidere". Răsturnare de situație în cazul morții Ancăi Panfile, în Italia. Tânăra mamă ar fi fost ucisă

Ipoteza crimei prinde contur și cea a sinuciderii dispare, pistă care părea să fi ghidat până în prezent munca anchetatorilor, în cazul morții Anicăi Panfile în Italia. Rezultatul autopsiei arată că românca nu s-a înecat. Mai mult, medicii legiști au descoperit mai multe lovituri în zona capului, care ar fi fost aplicate cu un obiect contondent.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2023, 12:59

Reamintim că Anica Panifile, o româncă în vârstă de 31 de ani, mamă a patru copii, a fost găsită moartă duminică dimineață, după ce fusese dată dispărută de iubitul ei cu trei zile în urmă. Un pescar a fost cel care a dat alarma, după ce a văzut trupul fără viață al femeii ieșind din apele râului Piave, la Spresiano, în zona Treviso. Miercuri, 24 mai, medicul legist Antonello Cirnelli a efectuat autopsia cadavrului, iar rezultatul arată că românca ar fi putut fi ucisă. Au fost găsite multiple traumatisme în zona capului, atribuite unor lovituri cu un obiect contondent. Cert este că Anica nu s-a înecat, relatează jurnaliștii publicației Treviso Today.

Pe scurt, ipoteza crimei prinde contur și cea a sinuciderii dispare, pistă care părea să fi ghidat până în prezent munca anchetatorilor și întărită de câteva episoade din trecutul tinerei. Anica, însă, mamă a patru copii, nu a urmat niciodată un tratament într-o unitate de psihiatrie și nici nu a fost consiliată vreodată de un psiholog.

Anica era mama a patru copii

Joia trecută, românca a fost la serviciu, ca de obicei, însă nu a mai ajuns niciodată acasă. La începutul după-amiezii, iubitul ei i-a observat lipsa, a sunat-o, dar de la cellălalt capăt al firului nu a răspuns nimeni. A așteptat-o câteva ore în casa lor, apoi a mers la poliție, pentru a raporta dispariția.

Anica Panfile locuia în Treviso împreună cu partenerul ei, un italian de 58 de ani, fost șofer de camion, care era și tatăl fiicei sale cele mai mici. Familia nu a crezut niciodată în ipoteza sinuciderii. "Nu am crezut niciodată în sinucidere. Era o tânără fericită, a trăit senin, dar mai presus de toate avea patru creaturi pe care nu le-ar răni niciodată în acest fel", spun rudele femeii.

În urma rezultatului autopsiei, procurorul Valeria Peruzzo ar fi urma așadar să schimbe încadrarea dosarului, deschis inițial fără infracțiune sau suspecți, în omucidere voluntară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Nu am crezut niciodată în sinucidere". Răsturnare de situație în cazul morții Ancăi Panfile, în Italia. Tânăra mamă ar fi fost ucisă