Antena Meniu Search
x

Nu o să crezi aşa ceva! EA ESTE femeia care nu mănâncă nimic de 13 ani

Se numeşte Zinaida Baranova, este din Rusia şi a devenit celebră în întreaga lume datorită unui lucru care, pentru mulţi, este de-a dreptul ciudat

Se numeşte Zinaida Baranova, este din Rusia şi a devenit celebră în întreaga lume datorită unui lucru care, pentru mulţi, este de-a dreptul ciudat

Zinaida era o femeie obişnuită până când un necaz avea să îi schimbe viaţa total. Fiul ei a decedat la vârsta de 18 ani într-un accident de maşină şi a intrat într-o depresie severă care i-a deteriorat starea de sănătate.

Medicii s-au declarat neputincioşi în fata numeroaselor probleme cardiace, dificultăţi în respiraţie, locomotorii, etc. Femeia aproape că orbise când agonizând între viaţă şi moarte, a hotărât că trebuie să facă ceva.

Astfel, în anul 1990, Zinaida a pornit în căutarea unor metode alternative de tratament care să îi redea starea de sănătate. A început treptat să urmeze tehnica lui Porfiri Ivanov, un guru al medicinei naturiste, prin bai la copcă, mers prin zăpadă, post şi multă rugăciune.

A urmat metodele de curăţare ale organismului Malakhov şi Semenova după care a început să meargă pe jos prin zăpadă, să facă bai reci, făcea drumuri lungi pe jos şi chiar ţinea post negru. Cu timpul, sănătatea ei s-a îmbunătăţit spre uimirea medicilor care au consultat-o.

A încercat diverse diete vegetariene şi timp de 40 de zile s-a hrănit cu ceai cu miere, lapte de soia, şi ciorbe de legume. În primele două săptămâni, a slăbit zilnic cu jumătate de kilogram, după care greutatea i s-a stabilizat undeva la 70 de kilograme.

20 de ani, în loc de 65!

Zinaida s-a supus testării sub supraveghere medicală. Cercetătorii de la Institutul Bauman au constatat că vârsta biologică a femeii pare a fi de 20 de ani, deşi e trecută de 65. Explicaţia: ea nu consuma hrana solidă de peste patru ani. “Organele ei parcă s-au regenerat”, au constatat medicii, relatează Obiectiv.info. Înainte de a renunţa la mâncare, avea chiar şi o boală cronică, la stomac, plus diverse simptome specifice vârstei. Acum, nu mai are nimic. Nu i-a fost uşor să se adapteze la "dieta cu aer". A suferit de epuizare, avea crampe şi gura uscată. Starea de bine a început să se instaleze după o lună.

În martie 2000, în timpul Postului Mare se întreba dacă renunţarea la mâncare curata intestinele. A eliminat lichidele, a trecut prin diverse stări de rău, convulsii, era extenuată din punct de vedere fizic şi abia putea urca scările.

Dar cu o voinţă de invidiat, Zinaida a reuşit să învingă organismul. Şi-a dorit din tot sufletul să reuşească şi mers mai departe până când a revenit la o stare normală. De 13 ani, ea nu mai bea şi nu mai mănâncă nimic.

Medicii specialişti spun că rusoaica se numără printre cei 3.000 de autotrofi, persoane care pot supravieţui fără mâncare şi băutură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Nu o să crezi aşa ceva! EA ESTE femeia care nu mănâncă nimic de 13 ani