Antena Meniu Search
x

Curs valutar

”Nu şi-au făcut rău singuri”. Mister în cazul turiștilor găsiți morți în hotelul de lux din Thailanda. Detaliul care i-a pus pe gânduri pe polițiști

Şase persoane, inclusiv doi americani de origine vietnameză, au fost găsite moarte în camera unui hotel de lux din centrul Bangkokului, iar Poliţia thailandeză analizează posibilitatea ca acestea să fi fost otrăvite, transmite CNN, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 08:54

Potrivit lui Thiti Saengsawang, comisarul Poliţiei metropolitane din Bangkok, cadavrele au fost descoperite de personal într-o cameră de la etajul al cincilea al hotelului Grand Hyatt, după ce oaspeţii au ratat ora de plecare cu mai mult de 24 de ore.

Poliţia a declarat că incidentul nu pare a fi un jaf şi că niciunul dintre cadavre nu prezenta semne de violenţă fizică. De asemenea, poliţia crede că ”nu şi-au făcut rău singuri”.

Se adâncește misterul în cazul turiștilor găsiți morți în camera de hotel din Bangkok

Articolul continuă după reclamă

Însă Thiti a declarat că în cameră au fost găsite căni cu urme ale unei pudre albe, împreună cu mâncare neatinsă care fusese comandată anterior. Otrăvirea nu a fost exclusă, a spus Thiti. Autorităţile caută în prezent a şaptea persoană care a făcut parte din rezervarea hotelului şi care este acum un posibil suspect.

Pe acelaşi subiect

Celelalte patru persoane decedate sunt cetăţeni vietnamezi. Thiti a declarat că Poliţia crede că un membru al petrecerii a încercat să ajungă la uşă, dar a căzut înainte de a reuşi. Poliţia a fost fotografiată păzind intrarea hotelului de cinci stele marţi, după descoperirea cadavrelor.

Departamentul de Stat al SUA a declarat că este ”la curent cu rapoartele privind moartea a doi cetăţeni americani în Bangkok”.

”Transmitem sincere condoleanţe familiilor pentru pierderea suferită. Monitorizăm îndeaproape situaţia şi suntem pregătiţi să oferim asistenţă consulară familiilor respective”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller, în cadrul unui briefing.

”De fiecare dată când un cetăţean american moare într-o ţară străină, autorităţile locale sunt responsabile pentru stabilirea cauzei decesului. Ajungem adesea la autorităţile locale pentru a comunica cu ele atunci când este vorba despre decesul unui cetăţean american şi cu siguranţă vom face acest lucru şi în acest caz”, a declarat Miller.

Miller a afirmat că nu ştie dacă decesele au fost abordate în timpul convorbirii secretarului de stat Antony Blinken cu omologul său thailandez, deoarece este posibil ca această convorbire să fi avut loc înainte ca agenţia să fie la curent cu decesele.

Anul trecut, Sararat Rangsiwuthaporn, o femeie thailandeză care a fost arestată sub suspiciunea că şi-a ucis prietenul cu cianură, a fost acuzată de cel puţin 13 crime cu premeditare, într-un caz separat de otrăvire care a uimit ţara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » ”Nu şi-au făcut rău singuri”. Mister în cazul turiștilor găsiți morți în hotelul de lux din Thailanda. Detaliul care i-a pus pe gânduri pe polițiști