Antena Meniu Search
x

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

17 oameni au murit în incendiul devastator care a mistuit Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri. Iar, astăzi, şeful poliţiei londoneze a declarat că speră ca bilanţul moţilor să nu ajungă la un număr cu trei cifre, în condiţiile în care zeci de oameni sunt daţi dispăruţi. Mai mult, Stuart Cundy a avertizat că o parte dintre victimele incendiului este posibil să nu fie identificate niciodată.

17 oameni au murit în incendiul devastator care a mistuit Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri. Iar, astăzi, şeful poliţiei londoneze a declarat că speră ca bilanţul moţilor să nu ajungă la un număr cu trei cifre, în condiţiile în care zeci de oameni sunt daţi dispăruţi. Mai mult, Stuart Cundy a avertizat că o parte dintre victimele incendiului este posibil să nu fie identificate niciodată.

Gloria Trevisan şi iubitul ei Marco Gottardi sunt doi dintre cei care au sfârşit arşi de vii în infernul blocului londonez. 

Cei doi tineri italieni veniseră în Marea Britanie în urmă cu doar trei luni şi îşi căutau de muncă. 

Frumoasa Gloria, în vârstă de 27 de ani, era masterand în arhitectură. A vrut să-şi ajute familia, care trecea prin dificultăţi economice, aşa că a decis să vină la Londra. La fel şi logodnicul ei, Marco, de asemenea arhitect.

GALERIE FOTO: "Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

Potrivit Daily Mail, cei doi locuiau într-un apartament din Grenfell Tower, la etajul 23.

În ultimele lor clipe de viaţă, Gloria şi Marco şi-au sunat părinţii din Italia luându-şi rămas bun.

"Mamă, îşi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu vreau să mor!", au fost ultimele cuvinte ale Gloriei înainte să moară.

Logodnicul ei, de aceeaşi vârstă cu Gloria, a încercat să-şi încurajeze iubita, însă, curând, cei doi aveau să realizeze că nu mai au nicio şansă.

Fumul şi flăcările ucigaşe urcau necontenit spre ei.

"Când ne-a sunat prima dată, Marco ne-a spus să nu ne facem griji, că totul este sub control. Însă, la al doilea apel, ne-a spus că este foarte mult fum.

Am stat cu el la telefon până în ultimul moment. La ora 4:05, ne-a spus că apartamentul este plin de fum şi că situaţia este gravă. Apoi nu l-am mai auzit. L-am sunat din nou, dar nu a mai răspuns nimeni", a povestit distrus de durere tatăl tânărului.

Ieri, pompierii au stins ultimele flăcări în blocul morţii şi acţionează în vederea asigurării imobilului pentru a continua să caute victime.

Familii întregi au fost date dispărute încă...iar comandanta pompierilor londonezi, Dany Cotton, a declarat pentru Sky News că ar fi un miracol ca cineva să mai fie găsit în viaţă înăuntru.

Mai poţi citi şi: 

Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

A fost identificată PRIMA VICTIMĂ a incendiului care a mistuit Grenfell Tower! ULTIMUL MESAJ trimis înainte de a sfârşi în INFERNUL din blocul londonez

AJUTĂ-MĂ, TE ROG! Iată momentul când ROMÂNCELE ZAC ARSE PE STRADĂ și NIMENI NU LE AJUTĂ, după ce trei indivizi au turnat pe ele benzină și LE-AU DAT FOC

Acte de VITEJIE EXTREMĂ în IADUL de la Grenfell Tower. Și-a sărutat soția, i-a spus că o iubește, apoi i-a spus adio, întrând în foc, după fetiță

Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

În pericol să ARDĂ DE VII în focul de la Grenfell Tower, o mamă și-a SALVAT FAMILIA de la MOARTE SIGURĂ cu un TRUC absolut GENIAL

TERIBIL! Românca incendiată în atacul de la restaurantul Transilvania, din Paris, era doar de două luni în Franţa. A fost FILMATĂ după atac

El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!