Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nume celebre de la Hollywood se tem că Biden nu va rezista încă 4 ani la Casa Albă: "A dezbătut la fel de bine ca Abraham Lincoln, dacă l-am dezgropa acum"

Nume celebre de la Hollywood îşi retrag sprijinul pentru Joe Biden şi îi cer să renunţe la cursa pentru Casa Albă. George Clooney şi Michael Douglas se tem că, din cauza vârstei înaintate, actualul preşedinte nu poate duce la bun sfârşit încă patru ani la Casa Albă. Aceleaşi reţineri le au şi oameni de afaceri importanţi, care ameninţă că nu vor mai dona bani pentru campania democraţilor.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 21:30

Într-un editorial intitulat "Îl iubesc pe Biden, dar avem nevoie de un nou candidat" George Clooney spune că singura bătălie pe care Joe Biden nu o poate câştiga este cea cu timpul.

"Este devastator să o spun, dar Joe Biden cu care am fost acum trei săptămâni la strângerea de fonduri nu era Biden din 2010. Nu era nici măcar Joe Biden din 2020. A fost același om pe care l-am văzut cu toții la dezbatere. Liderii partidelor noastre trebuie să înceteze să ne mai spună că 51 de milioane de oameni nu au văzut ceea ce tocmai am văzut noi".

Nume celebre de la Hollywood îşi retrag sprijinul pentru Joe Biden

Vezi și

La strângerea de fonduri despre care George Clooney vorbeşte, Joe Biden a avut nevoie de sprijinul fostului preşedinte Barack Obama să coboare de pe scenă. Actorul este printre cei mai mari susţinători ai lui Joe Biden. Atât în 2020, cât şi acum el a ajutat la strângerea de fonduri pentru campanie şi chiar a donat bani. Clooney nu e singurul actor din tabăra democraţilor care şi-a retras sprijinul. Michael Douglas, cu doar 2 ani mai tânăr decât Biden, nu crede că actualul şef de stat mai poate face faţă unui nou mandat.

Pe acelaşi subiect

"Sunt îngrijorat pentru săptămâna asta, dar şi pentru săptămâna viitoare. Ce să mai vorbim de anul viitor? Îmi este foarte greu să-mi imaginez că acest om va mai rezista încă 4 ani", spune Michael Douglas, actor.

Actorii de la Hollywood nu sunt singurii care îi întorc spatele candidatului Biden. Numeroase influente vedete de televiziune, care în urmă cu patru ani îl sprijineau, îi cer acum să facă un pas în spate.

"Mulţi oameni spun că a fost cea mai slabă dezbatere din istorie, dar nu cred că e corect. Cred că Biden a dezbătut la fel de bine ca Abraham Lincoln, dacă l-am dezgropa chiar acum. După dezbatere, echipa lui Biden a încercat să stingă focul cu o găleată plină cu benzină. Le spuneau reporterilor că performanţa slabă a preşedintelui s-a datorat unei răceli. Urăsc răcelile astea de vară, când vocea ţi se înrautăţeşte, iar creierul îţi explodează.", spune Stephen Colbert, prezentator TV.

Şi Stephen King, unul dintre cei mai mari scriitori contemporani, i-a cerut lui Biden să plece pentru binele ţării.

"Joe Biden a fost un preşedinte bun, dar a venit timpul, în interesul Americii pe care e clar că o iubeşte, să anunţe că nu va candida pentru preşedinţie", spune Stephen King.

Într-un sondaj realizat zilele acestea, 85% dintre alegătorii americani spun şi ei că Joe Biden este mult prea bătrân să mai poată conduce America încă 4 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Nume celebre de la Hollywood se tem că Biden nu va rezista încă 4 ani la Casa Albă: "A dezbătut la fel de bine ca Abraham Lincoln, dacă l-am dezgropa acum"