Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu-mi venea să-mi cred ochilor, era chiar el”. Un băiețel de 4 ani, găsit în viață după 6 zile de stat printre animale sălbatice, în Kenya

Un adevărat miracol! Un copil de doar patru ani, dispărut de șase zile, după ce s-a pierdut de frații săi într-o rezervație de animale sălbatice a fost găsit în viață. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 17:37

Sesizarea dispariției copilului, Ayub, din satul Asa, a venit pe 29 noiembrie. Băiețelul de 4 ani se rătăcise în Parcul Național Tsavo East, cea mai mare rezervație de animale sălbatice din Kenya, în timp ce era la păscut vitele împreună cu frații săi. Băiețelul a fost găsit în viață la 15 kilometri de casă de către un pilot de la Sheldrick Wildlife Trust, o asociație care se ocupă de protejarea animalelor din parc, relatează Today, citat de Mediafax.

Găsit în viață după șase zile

Căutările au început imediat după sesizare, dar din cauza ploii și a dificultății de a-i găsi urmele, au durat 5 zile și 5 nopți. Când speranțele de a-l găsi se stinseseră, după cum a relatat pilotul Roan Carr-Hartley, echipa a observat urmele de pași ale copilului la 15 kilometri de locul în care dispăruse.

"Dis-de-dimineață, am văzut o siluetă mică sub mine, înconjurată de o masă de arbuști și copaci", a povestit Hartley: "Nu-mi venea să-mi cred ochilor, era el: un copilaș înconjurat de o sălbăticie nesfârșită”.

Copilul a fost rehidratat și i s-a pus o perfuzie. Era în stare de șoc, plin de mușcături de țânțari și zgârieturi cauzate de tufișuri, dar în siguranță. Leii și alte feline cutreieră parcul Tsavo, iar noaptea, hiene agresive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Nu-mi venea să-mi cred ochilor, era chiar el”. Un băiețel de 4 ani, găsit în viață după 6 zile de stat printre animale sălbatice, în Kenya