Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nuntă cu peripeții în timp de pandemie

Un curier din Statele Unite a ajuns erou după ce a salvat în ultima clipă o pereche de tineri însurăţei. Omul a reuşit să livreze verighetele exact când mirii rosteau jurămintele.

de Redactia Observator

la 17.04.2020 , 17:31

Un curier din Statele Unite a ajuns erou după ce a salvat în ultima clipă o pereche de tineri însurăţei. Omul a reuşit să livreze verighetele exact când mirii rosteau jurămintele.

Planurile îndrăgostiţilor fuseseră distruse de pandemie. După ce localurile s-au închis, iar petrecerea iniţială a fost anulată, însurăţeii au descoperit că şi magazinul de bijuterii a fost la rândul lui închis. Au avut însă noroc.

Cei doi urmau să se căsătorească în Hawaii pe 10 aprilie. Erau pe punctul de plecare, cu valizele făcute când pandemia le-a anulat croaziera. Şi ca dezastrul să fie complet compania care trebuia să îi livreze lui Dylan verigheta a fost închisă.

Vezi și

Savannah a decis atunci să se mărite pe coasta Carolinei de Nord. Ca să respecte măsurile impuse pe timpul carantinei, cei doi au păstrat distanţa şi au avut un singur invitat.

Surpriza cea mare a venit, însă, cu doar o zi înainte de nuntă. Compania care trebuia să îi livreze inelu lui Dylan îşi reluase activitatea, dar livrarea urma să aibă loc după ceremonie. Mireasa nu şi-a pierdut însă speranţa.

Curierul care nu avea idee ce se afla în pachetul pe care trebuia să-l livreze s-a grăbit către plajă de îndată ce a văzut biletul. Şi a ajuns chiar în timp ce Savannah şi Dylan îşi rosteau jurămintele.

Savannah a mărturisit că îi va rămâne veşnic îndatorată curierului care i-a adus inelul în ultimul moment.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Nuntă cu peripeții în timp de pandemie