Antena Meniu Search
x

Nuntă de 15.000 de euro, între un japonez și o hologramă. Mireasa e celebră și are concerte cu mii de fani

Un japonez de 35 de ani se declară fericit după ce a luat de nevastă o hologramă, mai precis - o cântăreață virtuală. Nunta a costat peste 15.000 de euro.

la 02.02.2019, 11:50
Hatsune Miku e o cântăreață virtuală, celebră în Japonia
Un japonez de 35 de ani a luat de soție o hologramă - captura video Youtube

Un japonez de 35 de ani se declară fericit după ce a luat de nevastă o hologramă, mai precis - o cântăreață virtuală. Nunta a costat peste 15.000 de euro.

Akihiko Kondo și-a unit destinele cu holograma Hatsune Miku la începutul acestei luni, într-o ceremonia fastuoasă. Deși familia nu a participat la eveniment, japonezul nu a lăsat nimic la voia întâmplării. 

Păpușa, cu rochie de mireasă și părul albastru, a purtat chiar și inelul de logodnă. După ce a privit-o în ochi, Akihiko a sărutat-o îndelung, la fel cum se întâmplă, de altfel, la orice altă nuntă

Bărbatul a ținut și un discurs în timpul ceremoniei, deși nu este clar cât a înțeles Hatsune Miku și dacă a fost încântată sau nu. 

Cei doi locuiesc împreună încă din luna martie a acestui an, iar Kondo își păstrează iubita într-un dispozitiv electronic special, care a costat aproximativ 3.000 de euro. Gatebox, compania care produce aparatul, i-a dat chiar și un certificat de căsătorie, care atestă unirea celor doi "dincolo de dimensiuni".

Însă tânăra mireasă nu tace chiar tot timpul. În fiecare seară își salută iubitul atunci când ajunge acasă, dar și înainte de culcare. Iar Kondo este mulțumit, mai ales că s-a chinuit în relațiile convenționale și a fost numit ciudat de fetele pe care le-a întâlnit.

În plus, Hatsune Miku este o vedetă în japonia, iar mii de oameni participă la concertele ei.

"Miku-san este femeia pe care o iubesc și cea care m-a salvat", a mărturisit el, precizând că holograma nu prea înșeală, îmbătrânește sau moare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Nuntă de 15.000 de euro, între un japonez și o hologramă. Mireasa e celebră și are concerte cu mii de fani