Antena Meniu Search
x

Nunta regală, meniu de 5 stele. Harry şi Meghan au gustat din fiecare preparat pregătit pentru invitaţii lor

Doar câteva zile ne despart de nunta anului, cea a prinţului Harry cu Meghan Markle. La castelul Windsor, 30 de bucătari se ocupă de meniul ales de miri. Prinţul Harry şi logodnica lui s-au implicat şi au gustat fiecare preparat pregătit pentru invitaţii lor.

Vezi și

Doar câteva zile ne despart de nunta anului, cea a prinţului Harry cu Meghan Markle. La castelul Windsor, 30 de bucătari se ocupă de meniul ales de miri. Prinţul Harry şi logodnica lui s-au implicat şi au gustat fiecare preparat pregătit pentru invitaţii lor. Până acum, Palatul Kensington a dezvăluit că tortul va avea aromă de lămâie şi soc şi va fi realizat de o cofetărie din Londra.

Zece mii de antreuri cu caviar au fost urmate de un festin cum numai la o casă regală poate fi întâlnit.

Aşteptările sunt mari şi de la cuplul transatlantic format din prinţul Harry şi Meghan Markle.  

În bucătăria din Castelul Windsor, acolo unde se vor căsători cei doi, timpul este preţios. La fel sunt şi ingredientele pentru cea mai importantă nuntă a acestui an. Bucătarii ştiu că la finalul zilei de sâmbătă, invitaţii vor fi nerăbdători să guste preparatele gătite cu rafinament. Prezentarea este esenţială.   

Fiecare aliment este atent pregătit şi testat, se dau sfaturi. Oaspeţii vor fi ispitiţi cu mâncăruri preparate din ingrediente locale. Este dorinţa cuplului princiar. 

Palatul Kensington nu a dat niciun detaliu despre răsfăţul culinar de la nunta regală. Invitaţii se pot aştepta, însă, la o călătorie gastronomică care îi va seduce cu arome desăvârşite.  

Urmăriţi cele mai importante momente ale ceremoniei, la Antena 1, sâmbătă într-o ediţie specială. În direct din Regatul Unit, trimisul special Observator, Mihaela Călin, vine cu informaţii la cald despre cel mai aşteptat eveniment al anului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Nunta regală, meniu de 5 stele. Harry şi Meghan au gustat din fiecare preparat pregătit pentru invitaţii lor