Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nunta regală. Prinţul Harry îi va aduce un omagiu mamei sale, prinţesa Diana

În cea mai importantă zi din viaţa lui, Prinţul Harry îi va aduce un omagiu mamei sale, prinţesa Diana. În memoria ei, fiul cel mic al prinţului Charles i-a invitat la nuntă pe cei trei fraţi ai regretatei prinţese care a murit în 1997.

de Redactia Observator

la 19.05.2018 , 10:07

În cea mai importantă zi din viaţa lui, Prinţul Harry îi va aduce un omagiu mamei sale, prinţesa Diana. În memoria ei, fiul cel mic al prinţului Charles i-a invitat la nuntă pe cei trei fraţi ai regretatei prinţese care a murit în 1997. Harry a făcut, însă, şi alte gesturi simbolice care să-i amintească de Diana.

După ce s-a asigurat că mama sa ia parte la logodnă, adăugând două dintre diamantele ei la inel, prinţul Harry a vrut să fie convins că amintirea Prințesei Diana nu va lipsi nici de la nuntă. De aceea i-a implicat în marele eveniment şi pe membrii familiei din partea mamei sale. Ba chiar, una dintre mătuşile tânărului prinţ va ţine un discurs la finalul ceremoniei religioase din capela St. George. 

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry:

Vezi și

Este atât de important pentru mine să ştiu că este alături de noi şi că am putut să-i cunosc mătuşile, oameni care au fost atât de importanţi pentru mama lui.  

Actriţa americană a ştiut de la început cum va arăta… buchetul său de mireasă. Meghan Markle va face un gest extraordinar în memoria Dianei. Va alege trandafirii albi, florile preferate ale prinţesei inimilor. Este de aşteptat ca logodnica prinţului Harry să folosească şi iederă, simbol al fidelității, prieteniei și al afecțiunii, aşa cum au făcut Diana și ducesa de Cambridge.

Şi coafura miresei ar putea fi accesorizată cu diadema preferată a prinţesei Diana. În ziua nunții sale cu prințul Charles, Diana a purtat neprețuita diademă Spencer, ce are un design elaborat şi care se află în familia sa din perioada reginei Victoria.

Andrew Morton, biograful prinţesei Diana 

Diana a murit la 36 de ani, Meghan intră în scenă la 36. Într-un fel, ea a preluat ştafeta de la prinţesa Diana. Este elegantă, plină de farmec, un spirit filatropic. 

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle şi-au rugat invitaţii să renunţe la tradiţionalele cadouri de nuntă. Le-au transmis, în schimb, să doneze bani mai multor fundaţii. Cuplul a ales personal şapte organizaţii caritabile. Una dintre ele este o asociaţie care sprijină familiile copiilor din Marea Britanie infectaţi cu HIV. Prinţul Harry continuă astfel munca începută de mama lui, care a fost preocupată de educarea populaţiei cu privire la virusul care poate deteriora sistemul imunitar. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Nunta regală. Prinţul Harry îi va aduce un omagiu mamei sale, prinţesa Diana