Antena Meniu Search
x

O avere a fost găsită în apele Dunării, în apropiere de Viena

În Austria, banii nu se duc pe apa Sâmbetei, ci pe a Dunării. La propriu. Peste 100 de mii de euro au fost găsiţi plutind pe Dunăre, în Austria, lângă Viena. Nu e banc dar modul în care au ajuns autorităţile la bani e demn de o scenetă. Un tânăr a sărit, bucuros, în apă în încercarea de a aduna bancnotele. Mai mulţi oameni care treceau, însă, prin zonă au crezut că bărbatul vrea să se sinucidă, aşa că au chemat autorităţile. Poliţiştii veniţi la faţa locului şi-au dat seama ce voia de fapt tânărul.

Vezi și

În Austria, banii nu se duc pe apa Sâmbetei, ci pe a Dunării. La propriu.  Peste 100 de mii de euro au fost găsiţi plutind pe Dunăre, în Austria, lângă Viena.

Nu e banc dar modul în care au ajuns autorităţile la bani e demn de o scenetă. Un tânăr a sărit, bucuros, în apă în încercarea de a aduna bancnotele. Mai mulţi oameni care treceau, însă, prin zonă au crezut că bărbatul vrea să se sinucidă, aşa că au chemat autorităţile. Poliţiştii veniţi la faţa locului şi-au dat seama ce voia de fapt tânărul.

În cele din urmă, autorităţile de la Viena au fost cele care au recuperat toţi banii şi încearcă acum să îşi dea seama cum au ajuns bancnotele de 100 şi 500 de euro în apă. Potrivit purtătorului de cuvânt de la poliţia austriacă, investigaţiile de până acum nu arată nicio infracţiune prin care să se fi pierdut aceşti bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O avere a fost găsită în apele Dunării, în apropiere de Viena