Antena Meniu Search
x

O bonă a opărit intenţionat degetele unei fetiţe de 1 an şi jumătate, doar ca să fie trimisă acasă

Gestul malefic al unei bone va lăsa urme adânci asupra unui bebeluş de doar 16 luni. Femeia a opărit intenţionat copilul pentru a putea fi concediată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.10.2020, 13:01

Fetiţa cu mâna bandajată
Bona a opărit intenţionat degetele unei fetiţe de 1 an şi jumătate - Facebook / Amy Low Mei Liang
  • Micuţa s-a ales cu răni extrem de grave.
  • A fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri.

Femeia a comis infracţiunea pentru că a vrut să îşi piardă slujba. Astfel ar fi putut să fie trimisă înapoi spre casă, în Myanmar Singapore.

Planul ei diabolic a dat însă greş, căci autorităţile au decis ca femeia să fie pedepsită cu 14 luni de închisoare.

Incidentul teribil a fost surprins de camere de supraveghere instalate în locuinţa familiei. Femeie a fost văzută ţinând copilul deasupra unui blat de bucătărie, apoi i-a băgat mâna copilei într-o oală cu apă fierbinte, pusă pe foc.

Micuţa s-a ales cu răni extrem de grave şi a fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri.

Confruntată de părinţii copilului, femeia a mărturisit că a făcut totul la sfatul prietenilor ei, sperând că aşa va fi concediată şi trimisă înapoi acasă în Myanmar.

Mama fetiţei, Amy Low Mei Lang, a criticat sentința de 14 luni spunând că este „lamentabil de scurtă”.

"Dacă asistentul ar fi fost abuzat, eu, angajatorul aş fi primit 14 ani de închisoare. Este o hotărâre greşită."

Potrivit The Sun, femeia a postat pe reţelele de socializare inclusiv fotografii în urma accidentului, care arată cât de grave au fost arsurile suferite de bebeluşul ei.

A povestit de altfel că fiica ei de opt ani se afla acasă la momentul incidentului, ea fiind cea care a dat alarma sunându-şi tatăl pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Omul a venit imediat acasă pentru a duce de urgenţă copilul la spital.

Doamna Low a spus că nu a fost prima dată când bona a cerut să fie trimisă acasă. Cu două săptămâni înainte de incident, femeia se plânsese de dureri de stomac, dar când angajatoarea s-a oferit să o trimită la spitalul general Sengkang, ea a refuzat și a cerut să fie trimisă acasă.

„În afară de asta, ea nu mi-a făcut probleme și relația noastră a fost bună”, a spus ea. „După acest incident, nu cred că pot lăsa din nou un străin să intre în casa mea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O bonă a opărit intenţionat degetele unei fetiţe de 1 an şi jumătate, doar ca să fie trimisă acasă