Antena Meniu Search
x

Foto O bunică de 87 de ani a alungat un hoț folosind sabia soţului răposat, după o confruntare violentă, în Londra

O femeie de 87 de ani din Londra s-a luptat din răsputeri cu hoţul care i-a pătruns în casă. Bărbatul ştia că la adresa respectivă locuieşte cineva care ar putea fi oricând învins într-o luptă corp la corp. Curajoasă, femeia a ajuns chiar să îl alerge pe hoţ cu sabia răposatului soţ.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.02.2021, 16:07

O bunică de 87 de ani a alungat un hoț folosind sabia soţului răposat, după o confruntare violentă, în Londra
Ashley Riley, în vârstă de 28 de ani, a intrat în casa bătrânei, după ce a spart cu piatra o fereastră - MET POLICE
  • O bătrână de 87 de ani şi-a fugărit atacatorul cu sabia răposatului soţ
  • Incidentul a avut loc în Londra

O bunică în vârstă de 87 de ani a alungat un hoț care intrase în casă folosind sabia militară a răposatului ei soț. Femeia fusese lovită în timpul unui jaf violent.

Anastasia Lukianchikova, în vârstă de 87 de ani, a fost trezită de zgomotul de sticlă spartă, în jurul orei 3 dimineața, ca mai apoi să îl vadă pe Ashley Riley, în vârstă de 28 de ani, stând la ușa dormitorului ei. Incidentul a avut loc în vestul Londrei

Riley a folosit o piatră pentru a sparge fereastra din față, iar ajuns în casă, a lovit-o pe doamna Lukianchikova cu pumnul de câteva ori. Femeia nu s-a dat deoparte şi a luptat, lovindu-l pe bărbat cu o lampă.

Riley a încercat să o sufoce pe doamna Lukianchikova cu o pernă, după ce aceasta a strigat după ajutor în timpul atacului de 13 minute. Hoţul a plecat cu bijuterii în valoare de 50.000 de lire sterline, bani și moșteniri, inclusiv cerceii neprețuiți pe care i i-a dat tatăl doamnei Lukianchikova înainte de ziua nunții.

Curaj nebănuit din partea femeii care a reuşit prin orice mijloace să-şi alunge atacatorul 

În timp ce se îndrepta spre ușă, femeia, care suferise o fractură a coloanei vertebrale, l-a urmărit pe om cu sabia militară a soțului ei răposat, înainte ca hoțul să sară într-un taxi.

Femeia a dat dovadă de un curaj debordant: ''Am crezut că voi muri. Eram în durere și șoc total și, de fapt, eram foarte preocupată de viața mea''.

Riley susţinea iniţial că nu-și amintește atacul, însă ulterior a fost primit sentinţa de 13 ani, după ce a pledat vinovat pentru jaf și deținerea unei arme, potrivit dailymail.co.uk.

Hoţul a mai avut în trecut o serie de condamnări pentru jafuri și a ales special casa doamnei Lukianchikova, deoarece ştia că acolo locuieşte o persoană în vârstă.

''Nu ne-am putea imagina decât ce panică trebuie să fi trecut prin mintea acestei doamne'', a spus procurorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O bunică de 87 de ani a alungat un hoț folosind sabia soţului răposat, după o confruntare violentă, în Londra