Antena Meniu Search
x

O călugăriţă din California a căzut în păcat: a deturnat 800.000 de dolari din contul şcolii pentru a-şi achita datoria la cazinouri

O căluguriţă a căzut în păcat şi a furat peste 800.000 de dolari, bani pe care i-a cheltuit în cazinouri. Suma a fost retrasă din contul unei şcoli.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 14:37

Vezi și

Mary Margaret Kreuper, în vârstă de 79 de ani, riscă acum o condamnare de 40 de ani într-un penitenciar federal, potrivit comunicatului Biroului Procuraturii din California.

Femeia era directoarea şcolii catolice St. James, iar în perioada 2008-2018 a delapidat fondul instituţiei cu 800.000 de euro. Ea a recunoscut că a deturnat aceste fonduri pentru a achita datorii, inclusiv "sume mari pentru jocurile de noroc în cazinouri".

Mary Margaret Kreuper a recunoscut în faţa autorităţilor şi că a falsificat rapoartele anuale ale şcolii pe care o conducea pentru a-şi acoperi urmele. Potrivit informaţiilor anchetatorilor, călugăriţă i-a instruit pe o parte dintre angajaţi să distrugă anumite documente atunci când au fost controale ale Fiscului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O călugăriţă din California a căzut în păcat: a deturnat 800.000 de dolari din contul şcolii pentru a-şi achita datoria la cazinouri