Antena Meniu Search
x

O echipa de filmare a postului de ştiri Sky News a fost împuşcată de ruşi pe frontul din Ucraina - VIDEO

O echipă de jurnalişti de la Sky News a fost trimisă înapoi în Marea Britanie din Ucraina , după ce reporterii au fost împuşcaţi, luni, în timpul unei ambuscade de către o presupusă „echipă a morţii” aparţinân ruşilor.

de Redactia Observator

la 05.03.2022, 08:35

Jurnaliştii englezi au fost împuşcai de ruşi
Jurnaliştii englezi au fost împuşcai de ruşi - Twitter

Echipa de cinci persoane a fost atacată în timp ce se afla într-o mașină, după ce a încercat fără succes să viziteze orașul Bucha de lângă Kiev, scrie The Guardian.

Corespondentul șef al Sky News, Stuart Ramsay, împreună cu operatorul Richie Mockler au fost împușcați – Ramsay în partea inferioară a spatelui, în timp ce Mockler a fost ţintit în vesta anti-glonţ.

Jurnaliştii britanici primesc ameninţări cu moartea din partea Rusiei din cauza controversei cu patinatoarea Valieva. Filmări difuzate de televiziunea de știri îi arată că se apropie de o intersecție când mașina începe să fie împușcată.

A zecea zi de război în Ucraina

Pe acelaşi subiect

Inițial, conform unei relatări a lui Ramsay , ei au crezut că este un punct de control al armatei ucrainene care trăgea în ei – și pot fi auziți strigând că sunt jurnaliști și cerând atacatorilor lor să oprească. Se aude trosnetul focurilor de armă și se poate vedea fulgerul gloanțelor care zboară pe lângă mașina lor,  atacul fiind surprins de camera de filmat.

„Îmi amintesc că m-am întrebat dacă moartea mea va fi dureroasă”, a spus Ramsay, povestind momentele înainte de a fi împușcat. „Dar ceea ce m-a uimit a fost că, a fi împușcat, nu m-a durut atât de rău. Era mai degrabă ca și cum ai fi lovit cu pumnul, într-adevăr.”

Ei și-au găsit în cele din urmă refugiu într-un garaj din apropiere și au fost salvați câteva ore mai târziu de poliția ucraineană. Ulterior, jurnaliştilor li s-a spus că bărbaţii înarmaţi erau o echipă de recunoaştere rusă de sabotori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O echipa de filmare a postului de ştiri Sky News a fost împuşcată de ruşi pe frontul din Ucraina - VIDEO