Antena Meniu Search
x

O familie de români a vrut să se întoarcă în țară într-un Mercedes de lux făcut cu piese furate de la altă mașină

O familie de români a vrut să se întoarcă în țară într-un Mercedes de lux făcut cu piese furate de la altă mașină. Românii oprit într-o parcare aproape de ieșirea din Germania și au rămas fără mașină.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.05.2020, 09:57

Români în Germania
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Poliția a cofiscat Mercedes-ul GLE 500.
  • Mașina valorează câteva zeci de mii de euro.

Poliția de frontieră din Gattendorf a descoperit mai multe probleme la un autoturism Mercedes pe care l-a verificat luni seara în parcarea Baerenholz, de pe autostrada A93, foarte aproape de granița Germaniei cu Cehia.

În jurul orei 1 noaptea, ofițerii au găsit Mercedes-ul cu plăcuțe de înmatriculare din Berlin în parcare. Mașina era ocupată de o familie română de șase membri și se afla în drum spre România. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a declarat că a cumpărat Mercedes-ul GLE 350 pentru o sumă în euro mare, de cinci cifre, în urmă cu doi ani. 

Polițiștii au constatat mai multe neconcordanțe la verificarea autoturismului și au descoperit piese ale vehiculului de pe un Mercedes raportat ca furat. 

Conform primelor date ale anchetei, autoturismul este un vehicul accidentat care a fost reparat cu piese ale unui vehicul furat, scrie kurier.de.

Ofițerii au confiscat vehiculul, iar poliția criminală a preluat ancheta ulterioară. Șoferul va fi cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » O familie de români a vrut să se întoarcă în țară într-un Mercedes de lux făcut cu piese furate de la altă mașină