Antena Meniu Search
x

O familie de români din Italia face mărturisiri TERIFIANTE! “Ne-a scuturat cu pat cu tot, ne-a împins în mijlocul camerei, apoi în perete”

Zguduiţi puternic, izbiţi cu tot cu pat de perete în urma seismului şi speriaţi de moarte, aşa s-au trezit, năuciţi, în puterea nopţii, doi români din Italia. Mărturisirile lor sunt terifiante.

Zguduiţi puternic, izbiţi cu tot cu pat de perete în urma seismului şi speriaţi de moarte, aşa s-au trezit, năuciţi, în puterea nopţii, doi români din Italia. Mărturisirile lor sunt terifiante.

O familie de români care trăieşte în Italia a trecut prin momente terifiante noaptea trecută, în timpul cutremurului. Oamenii s-au trezit în toiul nopţii zguduiţi puternic de seism.

“A fost şocant că n-am ştiut ce se întâmplă. Ne-am trezit din somn, era cam 3 noaptea când a început şi a durat cam un minut. Am crezut că nu se mai termină”, mărturiseşte Doru Roman.

“Prima dată ne-a scuturat cu tot cu pat, ne-a împins cu pat cu tot în mijocul camerei şi apoi din nou în perete. A fost de coşmar”, mai povesteşte omul.

Citeşte şi Seismul puternic din Italia a transformat oraşul Amatrice într-o ruină. Dezastrul surprins în IMAGINI (FOTO)

Doru Roman şi soţia lui, Carmen, au ieşit afară cât de repede au putut şi povestesc că în câteva minute, toată lumea era pe stradă. Norocul lor a fost că locuinţa în care stau a fost construită cu toate măsurile de siguranţă antiseismice, astfel că a rămas în picioare. Cu toate acestea, şocul pe care l-au trăit nu îl vor uita degrabă.

“A fost o spaimă cum nu am mai trăit în viaţa mea. E şocant. Nici nu ştii ce se întâmplă, te trezeşti din somn şi nu ştii ce se întâmplă. Nu poţi sta în picioare, toate se zguduie cu tine”, mai spune el.

“Timp de două ore au fost 18 cutremure”, mai arată bărbatul, încă afectat de cele întâmplate.

Cei doi soţi trăiesc în Italia de peste 10 ani şi sunt stabiliţi la Rieti, într-o zonă turistică din centrul ţării. Seismul de noaptea trecută s-a simţit în zona lor foarte puternic.

Cutremurul produs noaptea tercută în centrul Italiei la ora locală 3.36 (4,36, ora României) şi a avut o magnitudine de 6,2 pe scara Richter.

Seismul s-a produs la Norcia, situată la aproximativ 100 de kilometri de Roma, la o adâncime de doar 10 km.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O familie de români din Italia face mărturisiri TERIFIANTE! “Ne-a scuturat cu pat cu tot, ne-a împins în mijlocul camerei, apoi în perete”