Antena Meniu Search
x

O familie din SUA s-a trezit cu 50 de miliarde $ în cont: "Niciodată nu am vazut atât de multe zerouri"

O familie din Louisiana s-a trezit în cont cu suma de 50 de miliarde de dolari. Banii au fost virați din greșeală, potrivit publicației Newsweek.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 14:46

O familie din SUA s-a trezit în cont cu 50 de miliarde $: "Niciodată nu am vazut atât de multe zerouri"
O familie din SUA s-a trezit în cont cu 50 de miliarde $: "Niciodată nu am vazut atât de multe zerouri" - Darre James

Un cuplu din Baton Rouge, Louisiana, s-a trezit în cont cu suma de 50 de miliarde de dolari, bani virați din greșeală. Cei doi au mărturisit că "niciodată nu au văzut atât de multe zerouri".

Darren James a declarat pentru presa locală că a primit un telefon bizar din partea soției, în care i-a spus că ar fi mai bine să se așeze înainte să îi dea vestea despre suma uriașă care a fost virată în contul lor. Bărbatul a sunat imediat la bancă pentru a raporta incidentul și pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt. 

 „A fost incredibil să văd suma în cont, pentru că niciodată, în viața mea, nu am văzut atât de multe zerouri. Nu aveam de gând să îi păstrez. Nici măcar nu știm de unde vin. Nu cunoaștem pe nimeni cu atât de mulți bani”.

Banca a demarat imediat procesul pentru a corecta bizara eroare, dar nu a dezvăluit de unde proveneau banii. În doar câteva zile, suma a dispărut din contul lui James.

Însă, nu toți sunt la fel de onești ca acest cuplu din Louisiana. În februarie, o companie a depus, din greșeală, suma de 1,2 milioane de dolari în contul lui Kelyn Spadoni, care lucra ca operator 112. Când compania a descoperit eroarea și a semnalat-o băncii, instituția a descoperit că o parte din sumă dispăruse. 

Autoritățile au declarat că femeia a transferat repede banii într-un alt cont și apoi i-a folosit pentru a-și cumpăra o casă și o mașină. Spadoni a fost arestată pe 7 aprilie, fiind acuzată de fraudă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O familie din SUA s-a trezit cu 50 de miliarde $ în cont: "Niciodată nu am vazut atât de multe zerouri"