Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a găsit ”prosop prăjit” printre bucățile de pui crispy comandate acasă pentru fiul ei, în Filipine. ”Cum să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești?”

O femeie din Filipine susține că a primit prosop prăjit în ulei, în locul puiului crispy pe care îl comandase pentru fiul ei de la un lanț de restaurante de tip fast-food din oraș. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.06.2021, 21:43

Bucata de prosop prajit descoperită de Alique Perez
O femeie a găsit ”prosop prăjit” printre bucățile de pui crispy comandate acasă pentru fiul ei, în Filipine. - Facebook
  • Reprezentanții lanțului de fast-food Jollibee au anunțat că au  cerut închiderea punctului de vânzare responsabil cu regretabila eroare

Alique Perez a povestit, într-o postare făcută pe Facebook, că a comandat mâncare de la Jollibee, dar când a sosit și a încercat să taie o bucată de pui pentru fiul ei, a găsit ceva ”cu adevărat deranjant”.

”Mi s-a părut foarte greu să tai bucata de pui, așa că am încercat să o rup cu mâinile și, spre surprinderea mea, am constatat că este un prosop prăjit. Este într-adevăr deranjant ... Cum naiba să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești!?!?", a spus ea pe Facebook.

Mai multe porții de mâncare au fost afectate prin prăjirea prosopului în ulei

Femeia și-a continuat postarea spunând că întodeauna a crezut că oamenii care se plâng că găsesc „lucruri ciudate” în mâncarea lor de fapt inventează, dar acum își dă seama că acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr.

„Acum știu că se întâmplă cu adevărat”, a scris ea. "Atât de dezgustător și jenant ...Există o premieră pentru toate. Și aceasta a fost cea mai rea”, a mai scris ea, potrivit Daily Mirror.

Ea a mai spus că și alte porții de mâncare preparate în restaurant ar fi putut fi afectate.

"Esența prosopului a contaminat uleiul și aluatul de la furnizor, deci câte bucăți de pui sunt afectate? Nu putem ști..", a mai scris ea.

Restaurantul Jollibee a fost închis pentru investigații

Postarea femeii a devenit virale în ultimele câteva zile, adunând zeci de mii de reacții. 

Drept răspuns, reprezentanții Jollibee au anunțat că au  cerut închiderea punctului de vânzare responsabil cu regretabila eroare pentru a ”revizui procedurile din restaurant” și pentru a-i reinstrui pe angajați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O femeie a găsit ”prosop prăjit” printre bucățile de pui crispy comandate acasă pentru fiul ei, în Filipine. ”Cum să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești?”