Antena Meniu Search
x

Video O femeie a scuipat un poliţist la un miting pro Ucraina susţinut la Washington, în faţa Ambasadei Rusiei. Reacţia imediată a forţelor de ordine

Un miting pro Ucraina susţinut la Washington, chiar în faţa Ambasadei Rusiei, a fost perturbat de un incident în urma căruia poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în forţă.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 16:25

Vezi și

În timp ce oamenii strânşi în faţa Ambasadei strigau "Opriți-vă, nu mai bombardați Ucraina!", o femeie s-a oprit în faţa grupului şi început să se certe atât cu forţele de ordine prezente la miting, cât şi cu oamenii care fluturau steagul Ucrainei. Femeia le-a spus poliţiştilor să oprească mitingul pentru că acesta ar fi nepotrivit, iar acei oameni s-ar afla pe teritoriu rusesc din moment ce ocupă spaţiul din faţa Ambasadei Rusiei.

Poliţiştii au încercat s-o calmeze, dar fără niciun rezultat. Mai mult, într-un exces de furie, femeia l-a scuipat pe unul dintre poliţiştii cu care dialoga. A vrut să plece rapid de la faţa locului, dar la fel de rapid a fost imobilizată de poliţişti. A fost nevoie totuşi de 5 ofiţeri pentru a-i pune cătuşele şi pentru a o linişti. Potrivit poliţiei, femeia ajunsese de mai multă vreme în zonă şi era în vizorul ofiţerilor aflaţi acolo. Aceasta ar fi încercat să se infiltreze în grupul care protesta pentru a provoca incidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O femeie a scuipat un poliţist la un miting pro Ucraina susţinut la Washington, în faţa Ambasadei Rusiei. Reacţia imediată a forţelor de ordine