O femeie din SUA a primit un buchet de flori trimis de soţul său, decedat anul trecut

Publicat: 16.02.2015, 07:37.
Actualizat: 16.02.2015, 07:52

O femeie din Statele Unite a primit cel mai emoţionant dar de Sfântul Valentin: un buchet de flori trimis de soţul său, decedat anul trecut de cancer.

O femeie din Statele Unite a primit cel mai emoţionant dar de Sfântul Valentin: un buchet de flori trimis de soţul său, decedat anul trecut de cancer.

Un bărbat care-i trimite soţiei sale flori de Ziua Îndrăgostiţilor nu este deloc o ştire neobişnuită, cel puţin în Statele Unite. Dar povestea iese, într-adevăr, din comun când bărbatul nu se mai află printre cei vii. Aşa că o văduvă din Wisconsin a fost întâi uimită, apoi emoţionată când a primit buchetul de Sfântul Valentin din partea soţului său, decedat cu câteva luni în urmă.

Jim a păstrat secretul asupra planului său până când şi-a luat ultimul bun rămas de la soţie, copii şi prieteni. Acum, după ce a aflat totul, văduva spune că va păstra pentru totdeauna primul buchet primit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.