Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din SUA i-a pus unghii false căţeluşei sale, din rasa Chihuahua: "Ăsta e abuz de animale"

O femeie a ajuns virală pe internet după ce s-a gândit să-i aplice unghii false patrupedului său, o căţeluşă din rasa Chihuahua. Răspunsurile din partea oamenilor nu au fost însă cele mai fericite, fiind acuzată de comportament abuziv asupra animalelor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.04.2021, 10:55

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie şi-a petrecut aproape o oră aplicându-i unghii false căţeluşei sale, apoi a postat mândră pe reţelele de socializare imagini cu patrupedul. Reacţiile oamenilor nu au fost însă pozitive, iar gestul ei deloc aplaudat.

Maritza Rubalcava, de 25 de ani, din California, de meserie tehnician de unghii, şi-a petrecut 40 de minute încercând să îi aplice unghii false căţeluşei sale Coco, din rasa Chihuahua, în vârstă de cinci ani.

Femeia a fost acuzată de abuz asupra animalelor

A postat apoi un videoclip pe TikTok în care a povestit experienţa şi a arătat oamenilor creaţia pe care a făcut-o lăbuţelor patrupedului. Imaginile au devenit la scurt timp viral, cu peste 3 milioane de vizualizări. Deşi insistă că unghiile false pe care i le-a pus sunt doar o glumă, a primit mii de comentarii, însă mulţi nu au fost bucuroşi să vadă căţeluşa „purtând” aşa ceva, spunând că totul este o mascaradă şi un abuz asupra animalelor.

„Coco este copilul meu, într-o seară vorbeam cu soțul meu și ne-am gândit că ar fi atât de drăguț să-i facem niște unghii minuscule false. Am făcut-o pentru distracție și mi s-a părut o decizie spontană, dar a ieșit bine. Îi place să fie răsfățată, așa că îi place foarte mult procesul de a-i lipi unghiile pe gheare cu tampoane adezive. Coco este model pentru fotografii, deoarece, evident, nu sunt practice pentru un câine ca să le poarte tot timpul. Este doar o metodă de a petrece timp cu câinele meu și îmi place foarte mult” a spus tânăra.

Maritza i-a făcut deja patru seturi diferite de unghii pentru Coco, de când și-a început propria afacere de tehnician manichiurist, în octombrie anul trecut. A decis să posteze videoclipurile inedite pe TikTok, obţinând peste 3 milioane de vizualizări, dar şi multe critici din partea oamenilor.

"Ăsta e abuz de animale!"

Mi s-a părut amuzant la început, dar acum pto spune că eşti doar iresponsabilă"

"Este măcar un lucru sigur, cum poate câinele să meargă cu aşa ceva?!" au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor. 

Totuşi, tânăra a lansat chiar şi o colecţie de unghii false pentru câini, cu preţul de 15 dolari, după o cerere copleșitoare din partea altor proprietari de căţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este o nebunie faptul că videoclipurile mele despre Coco și unghiile ei devin virale și nu m-am așteptat niciodată să ajungă la atât de mulţi oameni. Unii oameni adoră ideea, dar unii oameni nu. Am avut niște oameni care au fost atât de șocați de ceea ce făceam, dar este doar pentru distracție. Nu aș face niciodată nimic pentru a-i face rău lui Coco. Nu am mai văzut așa ceva, așa că poate de aceea unii oameni au fost şocaţi” a adăugat tânăra.

Maritza a adoptat-o pe Coco după ce a găsit-o abandonată într-o cutie, în afara magazinului mamei sale și de atunci, spune ea, face tot posibilul pentru a-i oferi cea mai bună viață posibilă, potrivit Daily Mail.

„Coco a fost o salvare, când am văzut-o prima dată era foarte timidă, dar s-a ataşat foarte repede de mine. Atât de mulți oameni mi-au solicitat seturile încât am decis să creez o colecție de care să se poată bucura şi alți oameni și patrupezii lor, dar am subliniat că sunt doar o recuzită. Mi-au plăcut mereu animalele și am decis să donez o parte din vânzări către o organizație de salvare a animalelor, în numele lui Coco” a adăugat tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O femeie din SUA i-a pus unghii false căţeluşei sale, din rasa Chihuahua: "Ăsta e abuz de animale"