Foto

O femeie este acuzată că a făcut intervenţii de chirurgie estetică, deşi nu avea calificarea necesară, în Rusia

De Andreea Anghel.
Publicat: 29.12.2020, 10:50.
Actualizat: 29.12.2020, 10:50

O femeie din Rusia este acuzată că a realizat mai multe intervenţii chirurgicale, deşi nu avea o pregătire în acest sens. Se pare că aceasta îşi falsificase calificările şi se prezenta clienţilor sub un alt nume. Ea ar putea face până la trei ani de închisoare pentru acuzaţiile care îi sunt aduse.

Alți clienți s-au plâns de condițiile îngrozitoare și neigienice ale ''clinicii''

Anastasia Fokina, fost ofițer de poliție, este acuzată că a realizat mai multe intervenţii chirurgicale, deşi nu avea o pregătire în acest sens

Instagram

O cosmeticiană aspirantă se poate confrunta cu închisoarea, după ce ar fi realizat o intervenţie chirurgicală, lăsând chipul unei femei mutilat. Se pare că clienta dorise o schimbare la nivelul buzelor, neştiind că se lasă pe mâna unei persoane neexperimentate.

Anastasia Fokina, fost ofițer de poliție, transformată peste noapte în influencer, şi-a construit o întreagă imagine pe contul de Instagram cu schimbările corporale pe care aceasta şi le făcuse. Mai mult, se pare că aceasta pretindea că poate presta anumie sevicii de chirurgie estetică, deşi nu era recomandată de vreo diplomă sau de studii în domeniu.

Femeia a fost trimisă în fața instanței după ce clienții au susținut că și-a falsificat calificările și că intervenţiile ei greșite și-au lăsat amprenta asupra chipurilor celor care au apelat la serviciile ei.

Se pare că o clientă ar fi mers pentru un tratament de conturare a buzelor, însă a ajuns să sufere mai multe complicaţii ulterior. Mai exact, a suferit noduli și hemoragii la buza inferioară, conform dovezilor aduse.

Mi-a făcut buzele, dar a trebuit să injectez proteine ​​speciale, pentru a-i dizolva munca îngrozitoare.

Alți clienți s-au plâns de condițiile îngrozitoare și neigienice ale ''clinicii'' sale ce avea sediul chiar în apartamentul ei din orașul Kemerovo, din Rusia.

Ce acuzaţii i-au fost aduse

Conform probatoriului, Fokina nu efectua doar intervenţii la nivelul buzelor, ci şi la nivelul nasului, gâtului, plus corecţii ale bărbiei, potrivit dailystar.co.uk.

Mai mult, femeia folosea numele de Anastasia Boyarskaya. Aceasta este acum acuzată de oferirea de servicii medicale fără calificări care au afectat sănătatea umană. Dacă va fi condamnată, ea va executa până la trei ani de închisoare.

Clienții s-au mai plâns şi de faptul că statutul ei de fostă polițistă ar fi influenţat forțele de ordine ca să acţioneze cu întârziere în ciuda reclamațiilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.