Antena Meniu Search
x

SCENĂ CUTREMURĂTOARE după atacul din Londra. O tânără ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de terorişti a intrat într-un bar, cerând ajutor. "Parcă era un film de groază. Sângele îi curgea şiroaie"

O tânâră înjunghiată de terorişti în gât, în timpul atacului de pe Podul Londrei, a încercat să ceară ajutor clienţilor dintr-un pub. Nu se ştie dacă femeia a scăpat cu viaţă.

O tânâră înjunghiată de terorişti în gât, în timpul atacului de pe Podul Londrei, a încercat să ceară ajutor clienţilor dintr-un pub. Nu se ştie dacă femeia a scăpat cu viaţă.

Jeff Witsey se bucura de o seară alături de prieteni atunci când femeia înjunghiată a dat buzna în bar.

"Parcă eram într-un film de groază. Rana ei era deschisă, iar sângele îi curgea şiroaie", povesteşte bărbatul, în vârstă de 54 de ani.

Potrivit acestuia, femeia s-a prins de masa lor, l-a apucat de braţ, după care şi-a pierdut cunoştinţa.

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie dacă tânăra a supravieţuit atacului.

Şapte persoane au murit şi alte peste 40 au fost rănite în atacul terorist din Londra.

Martorii spun că bilanţul victimelor ar fi fost mult mai mare dacă oamenii nu ar fi dat dovadă de curaj şi nu ar fi încercat să-i oprească pe terorişti prin diverse metode, notează The Mirror.

Citeşte şi: Atacul de la Londra. Seară ROMANTICĂ transformată rapid în COŞMAR, pentru doi îndrăgostiţi. El este în comă, înjunghiat, iar viaţa ei atârnă de un fir de aţă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » SCENĂ CUTREMURĂTOARE după atacul din Londra. O tânără ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de terorişti a intrat într-un bar, cerând ajutor. "Parcă era un film de groază. Sângele îi curgea şiroaie"