Antena Meniu Search
x

O femeie îi dă două croșee unui polițist, după care e doborâtă cu un pumn de un alt polițist

Poliția americană continuă să înfurie opinia publică prin intermediul unor ofițeri care depășesc limitele bunului simț, dacă nu ale legii. 

de Redactia Observator

la 30.05.2020, 18:29

O femeie îi dă două croșee unui polițist, după care e doborâtă cu un pumn de un alt polițist Vezi și
  • Incidentul s-ar fi petrecut în Maryland, cel mai probabil în timpul protestelor la adresa poliției
  • În mai multe orașe din Statele Unite ale Americii au loc revolte urbane

O înregistrare video șocantă a fost postată pe Reddit, care a surprins un moment în care o femeie este lăsată inconștientă cu o lovitură puternică, după ce l-a rândul ei i-a dat doi pumni unui polițist.

Colegul polițistului agresat, în loc să împiedice femeia să lovească și să o imobilizeze, deși era fix lângă ea, este surprins pe filmare dându-i un pumn puternic și făcând-o knock-out.

Secvența video, postată pe Reddit, nu oferă prea multe detalii, cu excepția faptului că incidentul s-ar fi petrecut în Maryland, cel mai probabil în timpul protestelor la adresa poliției, după uciderea unui bărbat de culoare.

Revolte în SUA

În mai multe orașe din Statele Unite ale Americii au loc revolte urbane, în urma uciderii luni seara a unui bărbat de culoare, George Floyd, care apare într-o înregistrare video culcat la pământ de către un poliţist alb care stă cu genunchiul pe gâtul său în timpul arestării.

Acest afroamerican în vârstă de 46 de ani a murit luni seara imediat după ce a fost arestat de poliţie, care-l suspecta de faptul că ar fi vrut să folosească o bancnotă falsă de 20 de dolari.

În timpul intervenţiei, el a fost pus la pmânt de către un agent care a stat cu genunchiul pe gâtul său timp de multe minute. ”Nu mai pot respira”, se plângea el într-o înregistrare video a scenei, care a devenit virală pe Internet.

Citește și:

Tot în timpul protestelor, poliția din Minneapolis a făcut și ea exces de zel, arestând un corespondent CNN, latin de culoare, în timp ce acesta era în direct pe post.

Au apărut apoi imagini în mediul online care arătau cum alți reporteri, albi, nu fuseseră arestați, alimentând și mai mult ideea unor acțiuni îndreptate asupra locuitorilor de culoare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie îi dă două croșee unui polițist, după care e doborâtă cu un pumn de un alt polițist