Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie s-a trezit cu un piton ghemuit în interiorul prăjitorului de pâine, în Australia

O femeie din Australia a tras o sperietură soră cu moartea, după ce a mers în bucătărie ca să gătească şi a găsit un piton chiar în interiorul prăjitorului de pâine.

de Redactia Observator

la 15.06.2021 , 10:49

O femeie s-a trezit cu un piton ghemuit în interiorul prăjitorului de pâine, în Australia
O femeie s-a trezit cu un piton ghemuit în interiorul prăjitorului de pâine, în Australia - Facebook

O femeie a făcut o descoperire nu tocmai plăcută în bucătărie. Aceasta a mers să îşi pregătească micul dejun atunci când a realizat că un piton stă în dreptul prăjitorului de pâine. Incidentul a avut loc în Queensland, Australia.

Proprietara casei a văzut șarpele abia când a mers să gătească. Neştiind ce să facă mai departe, a cerut ajutorul unor persoane specializate în prinderea reptilelor. Oamenii au reuşit să scoată șarpele din bucătărie, dar nu înainte ca acesta să producă mai multe daune. ''Prăjitorul nostru de pâine a avut un final fatal deoarece a căzut pe podea în timpul procesului'', a spus femeia pentru ABC.

Cum salvatorul a ajuns să fie salvat

Articolul continuă după reclamă

Localnicii au adesea întâlniri cu astfel de reptile, nefiind un lucru ieşit din comun pentru australieni.  În octombrie, anul trecut, o femeie din aceeași zonă a fost filmată încercând să scape de un șarpe care i s-a înfășurat în jurul piciorului. Aceasta a observat șarpele prins sub mașină, înainte de a încerca să-l salveze, conform Daily Mail

Pisica familiei a încolțit reptila care a ajuns în cele din urmă să se încolăcească în jurul piciorului proprietarei. A încercat să-l dea jos, dar șarpele nu a avut aceeaşi intenţie, determinând-o pe femeie să sune la serviciile de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » O femeie s-a trezit cu un piton ghemuit în interiorul prăjitorului de pâine, în Australia