Antena Meniu Search
x

Foto O femeie transgender a păstrat secretul timp de 16 ani, inclusiv faţă de logodnicul ei: "Mi-era teamă"

O femeie transgender care a păstrat secretul identităţii sale timp de 16 ani a povestit despre eliberarea ei în momentul în care şi-a deschis în sfârșit sufletul și i-a spus logodnicului ei că s-a născut fizic bărbat, totul însă după o lună de întâlniri, inclusiv după momente intime.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.12.2020, 22:51

  • Tânăra s-a mutat în Canada din Bangladesh la vârsta de 11 ani.
  • L-a cunoscut pe Phil în 2016, el fiind proprietarul unui restaurant din Portugalia.

Jamie Pandit, în vârstă de 32 de ani, din Toronto, Canada, trăiește ca femeie de la vârsta de 16 ani, dar și-a dezvăluit trecutul anilor de hărțuire în adolescență doar celor mai apropiaţi, majoritatea fiind familia sa.

Când l-a întâlnit pe actualul ei logodnic Phil Silva, în vârstă de 38 de ani, pe Bumble, s-a îndrăgostit instantaneu și a știut că vrea să-i spună adevărul pentru a nu-l pierde.

După o lună de întâlniri şi-au spus „Te iubesc”. Atunci ea şi-a luat şi inima în dinţi pentru a-i spune adevărul. Se născuse bărbat, dar se simţise întotdeauna o femeie.

S-ar fi putut aştepta la o ceartă, la un refuz, la o despărţire bruscă, dar nu a fost surprinsă să afle că iubitul ei Phil nu avea această părere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Perechea este acum logodită, iar Phil a continuat să fie la fel de solidar ca întotdeauna. Tot el a ajutat-o să vorbească pentru prima dată deschis în faţa oamenilor, prin intermediul unui videoclip publicat pe canalul ei de Youtube.

„Trăiam cu o anxietate în fiecare zi, mi-era teamă că cineva îmi va afla secretul şi îi va spune înainte să o fac eu. Nimeni nu te poate pregăti pentru acel moment înfricoșător, pentru că nu știi cum vor reacționa - dar când i-am spus în cele din urmă, am fost extrem de bucuroasă. Îmi amintesc că m-am gândit după aceea, „Oh, wow, cineva mă iubește cu adevărat pentru mine ”. Acum ne planificăm nunta pentru anul viitor și el este încă la fel de bun şi mă susţine ca atunci, a stat lângă mine când am făcut alegerea de a ieși public în septembrie. Phil a fost întotdeauna atât de solidar cu mine - mă emoţionez mereu gândindu-mă la asta. Simt că trăiesc într-un vis."

Jamie, care s-a mutat în Canada din Bangladesh la vârsta de 11 ani, a știut întotdeauna că este diferită, dar și-a dat seama că era transgender abia la 14 ani.

Ea a spus că a fost agresată de colegii ei în perioada în care încerca să facă tranziția, potrivit Daily Mail.

„Când aveam 16 ani, ieșeam din casă ca bărbat și mă schimbam în haine de femei în toaletele publice, apoi mă schimbam din nou înainte să mă duc acasă, astfel încât nimeni din cei pe care îi știam să nu mă vadă și să îşi dea seama.”

La 17 ani, a avut un „nou început” îndepărtându-se de casa, familia și prietenii din Toronto - și a început să se prezinte în exterior ca femeie tot timpul la Londra, Ontario.

O femeie transgender a păstrat secretul timp de 16 ani, inclusiv faţă de logodnicul ei

Instagram/justjamiep

Și-a început terapia hormonală în acel an cu testosteron, dar a spus că nu s-a simţit cu adevărat femeie până când nu a avut operația de tranziție în 2012, la vârsta de 24 de ani.

Jamie s-a mutat apoi în Toronto pentru a fi mai aproape de familia ei - dar majoritatea oamenilor habar n-aveau că este transgender și au spus că „trăia pe ascuns”.

„De câte ori găseam pe cineva care îmi plăcea, aveam momentul de panică când îmi dădeam seama că va trebui să spun că sunt transgender. Trebuia doar să-mi spun în continuare că va fi cineva acolo pentru mine, deși nu am crezut până nu l-am întâlnit pe Phil”.

L-a cunoscut pe Phil în 2016, el fiind proprietarul unui restaurant din Portugalia.

„Îmi amintesc că m-am întors în apartamentul meu și m-am gândit că m-am distrat atât de bine. Dar știam că în cele din urmă va trebui să-i spun că sunt diferit. A fi cu o persoană transgender vine cu multe provocări, dar a fost dispus să le accepte pentru că a pus relația noastră pe primul loc.”

Fericitul cuplu își planifică acum nunta pentru anul 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O femeie transgender a păstrat secretul timp de 16 ani, inclusiv faţă de logodnicul ei: "Mi-era teamă"