Antena Meniu Search
x

O mamă româncă şi-a vândut fiica 13 ani bărbaţilor, în Italia, pentru câteva sute de euro. Copila era ameninţată cu moartea (Video)

Caz revoltător în Italia, în zona provinciilor Agrigento și Trapani. O fată de 13 ani a fost obligată de propria mamă, o româncă, să se prostitueze. Fata era forţată să se culce cu diverşi bărbaţi, pentru bani.

de Redactia Observator

la 27.11.2019, 20:15

Caz revoltător în Italia, în zona provinciilor Agrigento și Trapani. O fată de 13 ani a fost obligată de propria mamă, o româncă, să se prostitueze. Fata era forţată să se culce cu diverşi bărbaţi, pentru bani.

Îeri dimineaţă, carabinierii din Sciacca, au arestat şase persoane. Împreună cu mama fetei, toţi "clienţii" minorei au ajuns în cătuşe.

Este vorba despre Pietro Civello (60 de ani) şi Viorel Frisan (37 de ani) din Gibellina, Calogero Friscia (25 de ani), Vito Sanzone (43 de ani) şi Vito Campo, (69 de ani), toţi din Menfi.

Cei şase sunt acuzaţi de inducerea unei minore la prostituție, exploatarea și favorizarea prostituției cu minori, precum și abuzuri și acte sexuale cu o minoră, agravate de faptul că victima avea sub 14 ani, relatează grandangoloagrigento.it.

Ancheta procurorilor din Palermo, care a dus la arestarea celor şase persoane, a început într-o noapte de decembrie 2017, după ce o patrulă a carabinierilor a oprit o maşină, în cadrul unui control de rutină. În maşină se aflau un bărbat de 60 de ani şi o fată de 13 ani. 

O mamă româncă şi-a vândut fiica 13 ani bărbaţilor, în Italia, pentru câteva sute de euro. Copila era ameninţată cu moartea

Minoră obligată de mama româncă să se prostitueze

Suspicioşi vis-a-vis de prezenţa minorei în maşină, dar mai ales faţă de declaraţiile bărbatului, cu care fata nu avea niciun grad de rudenie, carabinierii au decis să investigheze situația, şi i-au condus pe cei doi la secţia din Menfi.

După ce l-au interogat pe bărbat, carabinierii au aflat că omul o însoţise pe fată la o stână lângă localitatea Gibellina, unde alţi doi bărbaţi ar fi abuzat-o sexual, cu acordul mamei copilei, o româncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A început o investigaţie complexă, în urma căreia oamenii legii au adunat suficiente probe care au dus la arestarea celor şase persoane, în frunte cu mama fetei.

Procurorii italieni au descoperit că fetiţa era obligată de propria mamă, şi de italianul Pietro Civello să întreţină raporturi sexuale cu ceilalţi bărbaţi arestaţi, în schimbul unor sume de bani între 30 şi 200 de euro.

Mare parte din abuzuri aveau loc la stâna lui Pietro Civello, din apropierea localităţii Gibellina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O mamă româncă şi-a vândut fiica 13 ani bărbaţilor, în Italia, pentru câteva sute de euro. Copila era ameninţată cu moartea (Video)