Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a torturat fetiţa de 8 ani, o ţinea legată de mâini și de picioare şi o înfometa, într-un apartament din Rusia. Vecinii au auzit-o pe copilă ţipând

Oroare în Rusia, în regiunea Rostov, acolo unde o tânără în vârstă de 24 de ani a încercat să-şi omoare fiica de numai 8 anişori, ţinând-o legată de mâini și picioare, fără apă şi mâncare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.04.2021, 12:09

Grozăvia a avut loc într-un apartament din Novoșahtinsk, un oraş aflat în regiunea Rostov.

Potrivit publicaţiei Life.ru, tânăra mamă, care nu munceşte şi bea constant, este anchetată de poliţişti, fiind suspectată că şi-a legat fiica de mâini şi de picioare, a înfometat-o şi nu i-a dat să bea apă.

De foame, fetiţa a început să mestece pătura

O cunoştinţă venită în vizită a fost cea care a alertat autorităţile. Ea a eliberat copilul, i-a dat apă și a chemat o ambulanță și poliția.

VKontakte / ЭТО РОСТОВ! – новости Ростова-на-Дону

De foame, scrie Ria Novosti, fetiţa începuse să mestece pătura.

"În prezent, anchetatorii clarifică circumstanțele incidentului. Se efectuează cercetări, în funcție de rezultatele cărora va fi luată o decizie procedurală", a raportat departamentul regional al Poliţiei din Rostov.

În acest moment, fetiţa de 8 ani se află în spital, unde i se oferă îngrijirile medicale necesare.

Surse citate de Life.ru au declarat că tatăl biologic al fetiţei ştia despre chinurile prin care trece fiica lui, însă nu a luat nicio măsură.

O mamă şi-a torturat până la moarte fiul, tot în Rusia

În martie, o altă nenorocire s-a petrecut tot în Rusia, unde băieţel de doar opt anişori a sfârşit în chinuri cumplite, omorât cu bestialitate chiar de mama sa. Femeia voia să se răzbune pe bietul copil pentru că îi spusese partenerului ei că are un amant.

Mama criminală a fost arestată după ce și-ar fi incendiat fiul de opt ani. Băiatul a murit în spitalul din Kursk, Rusia, după ce a suferit arsuri îngrozitoare de 45%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a torturat fetiţa de 8 ani, o ţinea legată de mâini și de picioare şi o înfometa, într-un apartament din Rusia. Vecinii au auzit-o pe copilă ţipând