Antena Meniu Search
x

O mămică de 27 de ani din Anglia a murit de cancer, la doar câteva săptămâni după ce medicii i-au spus că a învins boala

O mămică din Anglia a murit la 27 de ani, de cancer, la doar câteva săptămâni după ce medicii i-au spus că a învins boala.

de Monica Palade

la 16.02.2021, 15:42

Ashleigh, alături de iubitul şi fiul lor
O mămică de 27 de ani din Anglia a murit de cancer, la doar câteva săptămâni după ce medicii i-au spus că a învins boala - Gofundme.com
  • A murit de cancer la doar câteva săptămâni după ce i s-a spus că s-a vindecat

Ashleigh Whitaker din Haslingden, Lancashire, s-a luptat cu sarcomul Ewing timp de un an, înainte de a i se spune în luna decembrie că s-a recuperat total.

Partenerul său de viaţă, Mitchell Antrobus, 30 de ani, a mărturisit că logodnica sa era „încântată de viitor” şi chiar a căutat o rochie de mireasă ca să o poarte în ziua cea mare.

O bucurie prea scurtă

Însă, toată bucuria lor a dispărut după ce pe 30 ianuarie, femeia a început să se simtă din nou rău şi s-a întors la spital pentru tratament. În doar câteva ore, medicii au anunţat-o că boala s-a întors şi la doar o zi după internare, Ashleigh Whitaker a murit.

Cei doi aveau împreună un fiu de 10 ani, Jordan.

O mamă grozavă

„Ashleigh a fost cea mai drăguţă şi iubitoare persoană pe care am cunoscut-o. Doar intra şi lumina camera. Dădea un vibe pozitiv tuturor celor care o cunoşteau. A fost o mamă grozavă, iar copilul însemna totul pe ntru ea. Ashleigh îşi dorea atâtea de la viaţă şi avea atâtea de oferit, dar i-au fost luate în mod crud. Dispariţia sa e ca un coşmar. Nu mai pot face nimic, mă simt zdrobit”, a povestit Mitchell Antrobus.

Ashleigh a fost diagnosticată cu sarcomul Ewing, o formă rară de cancer care afectează oasele şi ţesutul din jurul oaselor, în luna ianuarie 2020. S-a luptat cu boala timp de 12 luni şi a urmat şedinţe de chimioterapie, radioterapie la Clatterbridge Cancer Hospital, din Liverpool.

Citeşte şi: O femeie a trăit 21 de ani după ce a aflat că are cancer în ultima fază, deși medicii din Anglia îi dăduseră șase luni de viață

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mămică de 27 de ani din Anglia a murit de cancer, la doar câteva săptămâni după ce medicii i-au spus că a învins boala