Antena Meniu Search
x

Foto Mireasă, plină de nervi când şi-a văzut rochia comandată. A vrut să o returneze, dar răspunsul magazinului a făcut-o de ruşine

O viitoare mireasă s-a înfuriat când a văzut cum arată rochia pe care o comandase pentru ziua cea mare şi a hotărât să o returneze magazinului explicând că nu este deloc aşa cum şi-a dorit. Răspunsul patronilor însă au făcut-o de ruşine, iar postarea a ajuns virală pe internet.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.11.2020, 17:50

Rochie de mireasă
Mireasa a vrut să returneze imediat rochia după ce a probat-o - Facebook
  • Femeia îmbrăcase rochia invers, cu căptuşeala la suprafaţă.
  • Momentul a ajuns viral în mediul online.

Viitoarea mireasă a rămas mască atunci când şi-a văzut rochia şi s-a înfuriat asupra magazinului, cerând să o returneze şi să primească banii înapoi. A primit însă un răspuns care a subliniat în mod hilar eroarea femeii care a declarat răspicat că rochia nu are „nimic asemănător” cu ce comandase iniţial.

Femeia a recunoscut că a trimis un mesaj furios magazinului pentru a cere rambursarea banilor şi s-a simţit frustrată pentru că urma să înceapă din nou căutarea pentru rochia mult visată. A ataşat fotografii cu rochia pe care a ales-o de pe un manechin, un model tip sirenă cu detalii preţioase, înainte de a o compara cu modul în care arăta pe ea, potrivit The Sun.

Şi-a dat seama însă de greşeala cumplită pe care a făcut-o atunci când a primit şi răspunsul din partea magazinului:

„Bună, ai pus rochia pe dos, te rog pune-o aşa cum trebuie”

Mireasa jenată de întreaga situaţie a împărtăşit întâmplarea comică pe Facebook.

„Mi-am făcut poze în rochie spunându-le că nu seamănă deloc cu ceea ce comandasem. Ei bine, astăzi am primit un răspuns de la companie, am pus rochia invers. Cine ştia că rochiile de mireasă sunt livrate pe dinăuntru?... rochia este de fapt frumoasă”

Povestea a fost distribuită de sute de persoane în mediul online, internauţii amuzându-se copios de întâmplare şi i-au urât viitoarei mirese o zi specială, fără alte „incidente”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mireasă, plină de nervi când şi-a văzut rochia comandată. A vrut să o returneze, dar răspunsul magazinului a făcut-o de ruşine