Antena Meniu Search
x

Video O nouă pistă în cazul Mădălinei Cojocari, fata de 11 ani care a dispărut în SUA. Anchetatorii au analizat mai multe convorbiri telefonice de acum 4 luni

Se complică şi mai mult cazul fetiţei de 11 ani din Republica Moldova, dispărută fără urmă anul trecut din Statele Unite, unde locuia cu mama ei. Terorizată de iubitul american, femeia a rugat o rudă să însceneze răpirea ei şi a copilei, ca să scape de bărbatul agresiv. Poliţiştii care au aflat planul urmează pista, dar caută şi posibile legături ale mamei cu traficanţii de droguri.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 20:53

Vezi și

Mama Mădălinei, fetiţa de 11 ani, a vorbit la telefon de multe ori cu ruda pe care a rugat-o să le însceneze dispariţia. Poliţiştii au aflat scenariul când au studiat numerele de telefon apelate şi au cerut operatorului de telefonie înregistrările discuţiilor.

Victor Cojocari, bunicul Mădălinei: Acolo a fost ceva la mijloc între ambii soţi, fiindcă, aşa am înţeles: el nu i-a dat voie să comunice, să se ducă nicăieri şi ea, până la urmă, a reuşit să anunţe la şcoală.

Copila născută în Republica Moldova a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie anul trecut, în autobuz, când se întorcea de la şcoală. Mama sa a intrat pe lista suspecţilor şi a fost arestată pentru că nu i-a anunţat dispariţia la poliţie, ci la şcoală. De atunci, anchetatorii aproape au demolat casa fetiţei, ca să îi găsească trupul. Au căutat-o în lacurile din apropierea locuinţei şi au interogat zeci de persoane. Zadarnic!

Se adânceşte misterul dispariţiei Mădălinei, fetiţa de 11 ani din Republica Moldova

Pe acelaşi subiect

Când au studiat telefonul mamei, au dat peste altă pistă: apeluri repetate către traficanţi de droguri. De aici, iau în calcul şi traficul de persoane.

Mark Jetton, avocat: Când ai de-a face cu traficul, contrabanda, înseamnă că ar putea fi vorba şi de "altceva".

Mama şi iubitul copilei sunt în arest de 4 luni, dar încă nu au fost puşi sub acuzare pentru dispariţia Mădălinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O nouă pistă în cazul Mădălinei Cojocari, fata de 11 ani care a dispărut în SUA. Anchetatorii au analizat mai multe convorbiri telefonice de acum 4 luni