Antena Meniu Search
x

Galerie foto O pensionară de 81 de ani tânjeşte după soţul ei de 36 de ani, separaţi din cauza Covid: „Voi fi alături de tine pentru totdeauna”

O bunică din Marea Britanie îşi împărtăşeşte tristeţea în mediul online, separată de soţul ei cu 45 de ani mai mic, din cauza restricţiilor impuse în urma răspândirii coronavirusului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.01.2021, 14:32

  • Relaţia de dragoste dintre cei doi aproape a destrămat familia bătrânei.
  • Bătrâna a dezvăluit că trăieşte doar din banii de pensie şi nu are o avere.

Iris Jones, în vârstă de 81 de ani, din Somerset, tânjește după soțul ei, egiptean Mohamed Ahmed Ibriham care nu a putut încă să vină în Marea Britanie din cauza problemelor de viză şi a restricţiilor de coronavirus.

Pensionara din Somerset a distribuit o postare emoționantă pe Facebook, exprimându-și dragostea pentru egipteanul Mohamed Ahmed Ibriham, în vârstă de 36 de ani. Cei doi s-au lăudat anterior cu viaţa lor amoroasă, dar cuplul a fost ţinut separat în ultimele săptămâni, Mohamed fiind condiţionat să rămână în ţara de origine.

Iris a împărtășit( pe lângă numeroasele poze cu cei doi) un GIF pe Facebook cu o inimă din petale de trandafir, alături de mesajul: „Pentru soțul meu”, iar în comentarii a adăugat: „Ești în inima mea pentru totdeauna”

Mohamed, care a întâlnit-o pentru prima dată pe Iris pe Facebook anul trecut, a răspuns la rândul lui mesajului soției sale comentând „Sunt alături de tine pentru totdeauna”, relatează The Sun.

Pensionara a vorbit în trecut, în cadrul unei emisiuni locale şi despre prima noapte presărată cu momente intime, "petrecută într-o cameră de hotel nu tocmai prietenoasă din Cairo. Chiar şi aşa, totul a fost extrem de romantic".

Relaţia bătrânei, pe punctul de a destrăma familia

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost imediat mulțumită de noua relație a lui Iris - iar membrii familiei au rămas cu teama că Mohamed ar putea să-i fie alături doar pentru averea ei.

Fiul femeii, Stephen Jones, în vârstă de 53 de ani, a spus că povestea ei de dragoste era pe punctul de a destrăma familia, toţi fiind revoltaţi de noile veşti.

"Ea a dezvăluit că vorbise cu tipul acesta din Egipt. Nu știam vârsta lui și nu prea mă gândeam prea mult la treaba asta. Apoi, într-o zi, a venit şi a spus ‘m-am îndrăgostit de tipul acesta’. Când am aflat vârsta lui au început problemele în familie. Fratele meu nu a acceptat relaţia, era totul dubios din cauza diferenței de vârstă. Darren a fost mai rău decât mine. Nu a vrut să aibă nimic de-a face cu bărbatul ei." a povestit Stephen.

Bătrâna a dezvăluit că trăieşte doar din banii de pensie

Ulterior, Iris a dezvăluit că fiul său, Darren, a avut mai târziu o ceartă serioasă cu ea în legătură cu relația, împărtășindu-și temerile în ideea în care tânărul ar fi urmărit mai degrabă banii mamei sale, decât dragostea şi iubirea ei, însă octogenara insistă că Mohamed nu urmărește banii ei și nici nu caută să facă rost doar de o viză greencard pentru Marea Britanie.

„Dacă se căsătorește cu mine pentru averea mea, va fi din păcate dezamăgit pentru că trăiesc din pensie. Nu sufăr prefăcătoriile şi i-am spus imediat că nu poate trăi din banii mei. De altfel, el a semnat deja un contract prenupţial pentru a mă asigura că nu are interese ascunse. Îl iubesc foarte mult pentru că mă face să mă simt ca o adolescentă. În Egipt ne-am destrăbălat. Am mers la cele mai bune restaurante şi întotdeauna am împărţit nota de plată. L-am avertizat că nu se poate baza pe ideea că îl voi întreţine" a adăugat bătrâna anul trecut, chiar înainte de nuntă.

Familia s-a împăcat de atunci, însă soția lui Darren, Debbie, a declarat că soțul ei nu doreşte nici astăzi să vorbească despre subiect.

De cealaltă parte, Iris are speranţe că îşi va vedea iubirea în curând şi a declarat că gura lumii n-o va putea opri vreodată, dar nici nu îşi doreşte decât să fie fericită, aşa cum a subliniat şi înainte să îşi lege destinul cu egipteanul Mohamed: „Am dat ani din viaţă pentru a-i face fericiţi pe alţii, acum îmi doresc doar ca eu să fiu fericită şi să mă mărit, înainte să mor, cu bărbatul pe care îl iubesc. Întotdeauna am fost un spirit mai rebel şi cred că Mohamed este potrivit pentru mine”.

Planurile pentru Mohamed de a veni în Marea Britanie sunt în prezent întrerupte, dar încearcă să obțină o viză de căsătorie, în calitate de soţ al femeii, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O pensionară de 81 de ani tânjeşte după soţul ei de 36 de ani, separaţi din cauza Covid: „Voi fi alături de tine pentru totdeauna”